Fritézy jsou nezbytnou součástí moderních gastronomických provozů. V profi fritéze svižně a rovnoměrně usmažíte potraviny určené k rychlé spotřebě. Dopřejte svým zákazníkům zlatavé hranolky, vynikající řízečky, oblíbený smažený sýr nebo sladké koblihy. Není třeba mít speciální fritézu na hranolky. V multifunkční fritéze zvládnete usmažit cokoli, od smažených bramborových specialit po masová jídla.
V restauraci, rychlém občerstvení, bistru nebo závodní jídelně se bez gastrofritézy jednoduše neobejdete. Hodí se všude tam, kde hraje roli rychlost přípravy. Během smažení můžete snadno regulovat teplotu, provoz je bezpečný a zařízení se snadno udržuje v čistotě.
Při výběru vhodné fritézy zohledněte:
Ovládání teploty od 110°C do 190°C termostatickým ventilem s přesným zjišťováním teploty díky senzorům ve vaně. Bezpečnostní termostat s manuálním restartem. Vypouštění kulovým kohoutem s tepelně…