Univerzální vakuové míchací, masírovací a marinovací zařízení VTT 200 X pro standardní 200 l vozíky.
Pro míchání lahůdkových a zeleninových salátů, marinovaných výrobků (žebra, steaky, kuřecí křidélka), masírování všech druhů masa, výrobu trhaného masa a pod. Jednotlivé složky dokonale promíchá a zapracuje, aniž by jednotlivé komponenty byly během procesu poškozeny. Stejně jako u všech strojů Seydelmann se i tato inovace vyrábí podle nejvyšších požadavků v hygienickém designu, robustní, odolná a snadno se čistitelná. Standardní vozík, který je naplněn míchanými složkami, slouží zároveň jako míchací nádoba. Není třeba plnit a vyprazdňovat stroj, jako je tomu u klasických tumblerů, což umožňuje rychlé změny produktu a minimalizuje jeho ztráty. Standardním vozíkem se najede do stroje, kde je pak zvednut a uzavřen vydutým míchacím víkem. Poté následuje obousměrná horizontální nebo příčná rotace. Výrobky jsou jemně a intenzivně míchány ve standardním vozíku bez míchačky nebo lopatek. V míchacím víku je umístěn míchací kříž, který zajišťuje optimální zpracování. Míchací kříž může být vyroben a přizpůsoben charakteru výrobků. Například ozubený míchací kříž pro rozbíjení mražených potravin nebo trhané vepřové maso. Díky systému rychlé výměny lze míchací kříže snadno a bez nářadí vyměnit, což ze stroje dělá flexibilního pomocníka každý den. Vakuové čerpadlo s hodnotami vakua až 80 % umožňuje také optimalizované marinování a míchání masných výrobků. Nejvyšší úroveň provozní bezpečnosti je zajištěna ochranným krytem s elektricky jištěnými bezpečnostními dveřmi a bočně umístěnou elektronikou chráněnou proti vlhkosti.
Konstrukce:
Mikroprocesorové řízení Command 700:
Přednosti zařízení: