Tento inovativní síťový aplikátor zefektivní vaši kuchyňskou práci spojenou s výrobou domácích masných a sýrových výrobků.
Chcete si připravit lahodné domácí šunky, jiné uzené, pečené, vařené maso a také sýry? Chtěli byste to udělat jednoduše a bez problémů? Užili byste si pár rukou navíc, když se snažíte dát maso do síťky?
Tento inovativní síťový aplikátor zefektivní vaši kuchyňskou práci spojenou s výrobou domácích masných a sýrových výrobků. Aplikátor má speciální design - má trychtýřovitou přírubu, která umožňuje jedné osobě vkládat do síťky nejrůznější produkty a vyhnout se problémům s vyklouznutím masa. Používání výrobku je velmi pohodlné díky možnosti upevnění na pracovní desku nebo jiný povrch v různých polohách – svisle nebo vodorovně. Obsah se vkládá do sítě v souladu se směrem gravitace. Použití aplikátoru síťoviny šetří čas. Jedním tahem na něj natáhnete síťovinu, která postačí na více kusů masa nebo sýra.
Zařízení se snadno používá a čistí. Je také vhodný do myčky nádobí.
Aplikátor má průměr 11 cm a je kompatibilní s různými druhy sítí do průměru 12 cm.
Sada obsahuje:
- aplikátor síťoviny;
- dvě svorky (obrázky svorek jsou pouze ilustrační);
- síťovina 3 m (červená nebo bílá barva).
Jak používat:
1. Upevněte aplikátor na pracovní desku/stůl nebo svislou rovinu (např. kuchyňská dvířka) pomocí svorek. Svorky lze instalovat buď na přední nebo na boční stranu základny aplikátoru.
2. Natáhněte vhodnou délku síťoviny na hadičku aplikátoru.
3. Zavažte konec sítě nebo jej upněte pomocí svorek sítě a umístěte jej na aplikátor.
4. Vložte maso nebo sýr do aplikátoru a druhou rukou držte síťku.
Posuňte obsah ve směru sítě tak, aby produkt zůstal pevně zasunutý.
5. Po naplnění síťoviny obsahem pevně svažte provázkem nebo upněte lisovacím nástrojem a poté naplněnou síť s mírným přebytkem odstřihněte. Pokud připravujete více kusů masa za sebou a používáte lisovací nástroj, nainstalujte hned dvě svorky – jednu za obsah a další o kousek dále – a pak mezi ně prostrčte síť.
Nyní je vaše maso a sýr připraveny k dalšímu zpracování – uzení, pečení nebo spaření.