Tento výrobek není obyčejná směs koření, ale během hodiny můžeme připravit chutnou domácí huspeninu. Kdy nemusíte používat vepřové na maso s kůží a kousky kůže, ale můžete využít drůbeží nebo směs zeleniny.
Tento výrobek není obyčejná směs koření, ale během hodiny můžeme připravit chutnou domácí huspeninu. Kdy nemusíte používat vepřové na maso s kůží a kousky kůže, ale můžete využít drůbeží nebo směs zeleniny.
Složení: potravinářská želatina, sůl, granulát česneku, sůl, cukr, zvýrazňovač chuti (E624), mrkev, dextróza, pastinák, směs koření, kukuřičný škrob, aroma, barvivo (riboflavin), směs koření.
Použití: Přivedeme 1,2 litra vody k varu a vložíme 1 kg masa (vepřové koleno) do vody. Během vaření veškerou pěnu sesbíráme. Ve 3 dcl vlažné vody rozmícháme obsah sáčku a přilijeme do masového vývaru. Na mírném ohni vaříme do změknutí masa. Maso (koleno obereme) rozdělíme do 4 - 5 polévkových talířů, zalijeme vzniklým vývarem a necháme ztuhnout. Podáváme s nakrájenou cibuli s octem a čerstvým chlebem. Místo vepřového kolene, můžete využít i drůbeží nebo krůtí maso, popřípadě zeleninu či mix těchto variant.
Hmotnost: 50g
Země původu: Maďarsko