Velmi rychle a kontrolovaně pracující startovací kultura BITEC LS-25-2 od firmy Gewürzmüller. Přípravek je vhodný pro pevné trvanlivé výrobky vyráběné studenou cestou (Poličan, Herkules, Lovecký…
Startovací kultura pro tepelně neopracované masné výrobky BITEC S 10 od firmy Gewürzmüller. Přípravek je vhodný pro výrobky, které se připravují s kuchyňskou solí a dusitanem draselným nebo dusitanem…
Startovací kultura pro tepelně neopracované masné výrobky BITEC LD 20 od firmy Gewürzmüller. Kultura je vhodná pro výrobky, které se připravují s kuchyňskou solí a dusitanem draselným nebo dusitanem…
Rychle a kontrolovaně pracující startovací kultura BITEC RP-3 od firmy Gewürzmüller. Hodí pro fermentovaná masa typu Pršut (roštěná, krkovice, bok, lososová šunka, pečeně atd.) vyráběná studenou…
Dvoukmenová smíšená startovací kultura pro fermentaci výrobků v kombinaci s velmi mírnou kyselostí. Kultura se dobře prosazuje proti spontánní flóře. Hodí se k výrobě syrových masných výrobků za…