Výprodej
Tipy na dárky
Vostrá kampaň
Střeva, obaly, koření a uzení
Sůl, koření, marinády a ochucovadla
Technologické přísady a přípravky
Knihy pro řezníky, udiče a masotariány
Štěpky, piliny, brikety a uhlí
Obaly a obalový materiál
Umělá a kolagenní střeva
Vakuovací sáčky
Jednorázové nádobí
Provázky, motouzy a špejle
Přírodní střeva
Zrací sáčky
Zavařovací sklenice, víčka a plechovky
Pomůcky a vybavení
Nože, strouhání, sekání a řezání
Řeznické vály, prkénka a špalky
Příprava, kuchyňské pomůcky
Vaření, pečení a uzení
Gastronádoby, plechy a rošty
Servírování a stolování
Bufet, raut a jídelna
Vybavení baru, pultu, zápultí a prodejny
Uchování a transport
Domácí výroba
Jateční pomůcky
Měřicí zařízení a HACCP
Stroje a technologie
Mycí technika a chemie
Gastro myčky
Profesionální čisticí prostředky
Filtrace, úprava a změkčovače vody
Sanitační pomůcky Vikan
Zásobníky a dávkovače
Papírové ubrousky, utěrky, ručníky a toaletní papír
Mýdla, krémy a dezinfekce na ruce
Vysoušeče rukou
Koše na odpadky a konfiskát
Utěrky, hadry a houbičky
Dřezy, umyvadla a výlevky
Baterie, sprchy a ramena
Bubny, hadice a průtoková technika
Hygienické smyčky, myčky obuvi a zástěr
Leštičky, sterilizátory a lapače hmyzu
Vůně a sítka do pisoáru
Obuv a oděvy
Nerezový program
Náhradní díly
Autokláv je speciální parní sterilizátor, který pomocí vysokého tlaku a teploty spolehlivě zabije všechny živé mikroorganismy. V uzavřené nádobě se vytvoří přetlak páry, což zvýší teplotu uvnitř autoklávu na 121 °C. Parní zařízení se využívá ve farmacii, zdravotnictví i v potravinářském průmyslu.
V naší nabídce najdete autoklávy vhodné na pasteraci, sterilaci, vaření, škvaření, smažení nebo vaření pod tlakem či ve vakuu.
Autoklávy optimálně distribuují teplo, jsou proto nenáročné na spotřebu elektřiny a pro svůj provoz potřebují jen malé množství vody. V potravinářském průmyslu se v autoklávu sterilují potraviny ve skleněných nebo plechových obalech. Zachovají si živiny i chuť a prodlouží se jejich trvanlivost. To platí pro ovoce, zeleninu, masné výrobky, hotová jídla, omáčky, ale i nápoje, jako jsou ovocné šťávy nebo mléko. Horká pára účinně eliminuje škodlivé bakterie a mikroorganismy, které by mohly spotřebitelům způsobit zdravotní problémy.