Zařízení Softcooker používá celá řada restaurací
oceněných Michelin hvězdou. SOUS VIDE vaření zjednodušuje
operace přípravy, optimalizuje pracovní procesy a udržuje
kvalitní potraviny dlouhodobě na vysoké úrovni. Potraviny se
vaří po dlouhou dobu (až několik desítek hodin) ve vakuovém
sáčku při nízké konstantní teplotě, udržují si neporušenou
strukturu, zachovávají si důležité živiny, chuť, aroma a neztrácí
hmotnost (zůstávají šťavnaté). Takto připravené pokrmy
v uzavřených vakuových sáčcích se následně skladují
v chladničce a pokud je třeba, jídlo je možno rychle
a perfektně dokončit.
• Vysoce přesný ohřívač s regulací teploty do 95 °C
• Zobrazení pracovní teploty a pracovní doby
• 10 pracovních programů
• Konstrukce z nerezové oceli
• Vybaveno bezpečnostním plovoucím spínačem pro případpoužití bez kapaliny
• Vybaven míchadlem pro optimální nucenou cirkulaci vody
• Vybaveno ventilátorem eliminátoru rosy
• Vybaveno systémem vypnutí motoru v případě přetížení nebo přehřátí