Půl století. Přesně tak dlouhou historii má vysokoškolský vzdělávací systém ve Zlíně.
Půl století, tak přesně tak dlouhou historii má vysokoškolský vzdělávací systém ve Zlíně. Samotná Univerzita Tomáše Bati byla zřízena k 1. 1. 2001.
A aby to studentům dobře myslelo, je nutné je dobře stravovat. Zaměstnanci Univerzity Tomáše Bati se inspirovali naším úspěšným projektem na Vysoké škole zemědělské v Brně, kde jsme v roce 2013 realizovali návrh projektu celého pracoviště masné výroby určené pro výuku studentů.
„Spolupráci jsme navázali již v roce 2014 dílčími dodávkami technologických zařízení. V roce 2017 byl ze strany univerzity vznesen požadavek na dovybavení výukové technologické dílny,“ uvádí Martin Seidl, vedoucí pobočky MASO-PROFITu v Brně.
Do kuchyně přibyly pomocníci jako je kutr Seydelmann K 20 AC-6 a zrací skříň KRZ 2000 SS. Studenti tak mohou vyrábět masné výrobky v menším množství.