Nalofaser je uditelný celulózový obal vhodný pro výrobu tepelně opracovaných i fermentovaných salámů. Jeho provedení umožňuje tepelné opracování uzením i vařením do 80°C. Před použitím je třeba obal namočit na 30 minut do vlažné vody (35°C). Obal je po opracování vždy dobře loupatelný. Upozornění: Výrobek máme ve skladu balený po 25 kusech. Je pro nás tedy jednodušší připravovat objednávky po 25 a násobcích tohoto počtu. Objednat si ale samozřejmě můžete jakékoliv množství. - Tým MASO-PROFIT
Nalofaser je uditelný celulózový obal vhodný pro výrobu tepelně opracovaných i fermentovaných salámů.
Jeho provedení umožňuje tepelné opracování uzením i vařením do 80°C.
Před použitím je třeba obal namočit na 30 minut do vlažné vody (35°C).
Obal je po opracování vždy dobře loupatelný.
Upozornění: Výrobek máme ve skladu balený po 25 kusech. Je pro nás tedy jednodušší připravovat objednávky po 25 a násobcích tohoto počtu. Objednat si ale samozřejmě můžete jakékoliv množství.
- Tým MASO-PROFIT