Sáčky se mohou zahřát až na 70°C po dobu až 2 hodin nebo vydrží zahřátí na 100°C po dobu až 15 minut.
Sáček pro balení ve vakuové baličce.
Varný obal na tlačenky a prejty. Drží kalibr.
Vakuovací sáčky určené k dozrávání sýrů jsou navrženy tak, aby byly vhodné pro použití v sýrárnách bez zracích sklepů nebo pro oblasti s obtížemi v udržení ideálního zracího prostředí. Tyto sáčky…
Sáček pro balení ve vakuové baličce.
Vhodné pro tuky,oleje, ovoce, zeleninu, med, marmelády, jogurty, houby, maso a masné výrobky. Barva: červená Označení: R47 - použití pro pasteraci do 100°C po dobu 1 hodiny. RTS - vrchní okraj víčka…
Vhodné pro tuky,oleje, ovoce, zeleninu, med, marmelády, jogurty, houby, maso a masné výrobky. Barva: bílá Označení: R47 - použití pro pasteraci do 125°C po dobu 1 hodiny. RTS - vrchní okraj víčka je…
Vhodné pro tuky,oleje, ovoce, zeleninu, med, marmelády, jogurty, houby, maso a masné výrobky. Barva: černá. Označení: R47 - použití pro pasteraci do 100°C po dobu 1 hodiny. RTS - vrchní okraj víčka…
Systém klik, použití pro pasteraci do 100 °C po dobu 1 hodiny.
Použití pro sterilizaci do 125°C po dobu 1 hodiny (rozdíl mezi vnitřním a vnějším tlakem menší než 0,7 bar).
Použití pro sterilizaci do 125°C po dobu 1 hodiny (rozdíl mezi vnitřním a vnějším tlakem menší než 0,7 bar).
Použití pro sterilizaci do 125°C po dobu 1 hodiny (rozdíl mezi vnitřním a vnějším tlakem menší než 0,7 bar).
Sáček pro balení ve vakuové baličce.
Vhodné pro tuky,oleje, ovoce, zeleninu, med, marmelády, jogurty, houby, maso a masné výrobky. Barva: červená Označení: R47 - použití pro pasteraci do 100°C po dobu 1 hodiny. RTS - vrchní okraj víčka…
Sáček pro balení ve vakuové baličce.
Jednorázové návleky na obuv z kvalitního modrého PE (polyethylenu) se zesílenou tloušťkou 75 mikronů (75 my) jsou navrženy pro náročné provozy, kde je kladen důraz na hygienu a odolnost. Díky pevnému…
Sáček se ZIP uzávěrem je spolehlivým a bezpečným obalem pro balení různých produktů.
Varný sáček pro vakuovou baličku.