Nalofaser je uditelný celulózový obal vhodný pro výrobu tepelně opracovaných i fermentovaných salámů. Jeho provedení umožňuje tepelné opracování uzením i vařením do 80°C Před použitím je třeba obal…
Kuchařská čepice rovná e-c o výšce 25 cm je ideální volbou pro profesionální kuchaře, kuchyňský personál i cateringové služby. Tradiční rovný tvar s výrazným plisováním podtrhuje elegantní vzhled a…
Nalofaser je uditelný celulózový obal vhodný pro výrobu tepelně opracovaných i fermentovaných salámů. Jeho provedení umožňuje tepelné opracování uznením i vařením do 80°C Před použitím je třeba obal…
Tento uditelný celulózový obal je vhodný pro výrobu tepelně opracovaných i fermentovaných salámů. Jeho provedení umožňuje tepelné opracování uzením i vařením do 74°C. Před použitím je třeba obal…
Nalofaser je uditelný celulózový obal vhodný pro výrobu tepelně opracovaných i fermentovaných salámů. Jeho provedení umožňuje tepelné opracování uzením i vařením do 80°C Před použitím je třeba obal…
Nalofaser je uditelný celulózový obal vhodný pro výrobu tepelně opracovaných i fermentovaných salámů. Jeho provedení umožňuje tepelné opracování uzením i vařením do 80°C. Před použitím je třeba obal…
Nalofaser je uditelný celulózový obal vhodný pro výrobu tepelně opracovaných i fermentovaných salámů. Jeho provedení umožňuje tepelné opracování uzením i vařením do 80°C Před použitím je třeba obal…
Nalofaser je uditelný celulózový obal vhodný pro výrobu tepelně opracovaných i fermentovaných salámů. Jeho provedení umožňuje tepelné opracování uzením i vařením do 80°C Před použitím je třeba obal…
Nalofaser je uditelný celulózový obal vhodný pro výrobu tepelně opracovaných i fermentovaných salámů. Jeho provedení umožňuje tepelné opracování uzením i vařením do 80°C Před použitím je třeba obal…
Nalofaser je uditelný celulózový obal vhodný pro výrobu tepelně opracovaných i fermentovaných salámů. Jeho provedení umožňuje tepelné opracování uzením i vařením do 80°C Před použitím je třeba obal…
Nalofaser je uditelný celulózový obal vhodný pro výrobu tepelně opracovaných i fermentovaných salámů. Jeho provedení umožňuje tepelné opracování uzením i vařením do 80°C Před použitím je třeba obal…