Blog plný novinek

Inspirace ze světa zpracování masa a potravinářského průmyslu. Zjistíte co je v MASO-PROFITu nového, najdete zde příběhy zákazníků a novinky od našich dodavatelů ;-)

IMG_7477.jpg

Výroba domácí jitrnice bez lepku

4. 3. 2024|3 minuty čtení

Jitrnice nebo jaternice jsou tradiční pochoutka, která se vyrábí různě podle každého regionu. Jsou jako bramborový salát – každá domácnost má svůj vlastní recept. Mnoho lidí přidává do jaternic buchtu nebo strouhanku, buď pro lepší konzistenci nebo kvůli většímu objemu. Ale tento recept je jiný. My si přejeme zachovat autentičnost a chuťové kvality jaternic, a proto je děláme bez lepku, čistě pro vlastní potěšení a pro chuť, kterou si zasloužíme. S naším receptem od řezníka si na jitrnicích bez lepku pochutnáte.

číst více

Videorecept: Jak připravit rib-eye steak

3. 6. 2021|1 minuta čtení

Pořádný steak miluje snad každý masný nadšenec. Málokterý další pokrm v sobě spojuje stejné chuťové a výživové vlastnosti. Jak ale steak připravit tak, abychom si ho mohli vychutnat opravdu dokonale? S kuchařem Karlem Bromem jsme se podívali na oblíbenou variantu s pepřovou omáčkou a americkými bramborami.

číst více