Krájecí nůž KDS je vhodný k porcování masa. Uplatní se při krájení salámů, šunky a dalších uzenin. Kvalitní nůž s plastovou rukojetí a čepelí v délce 25 cm, který se hodí pro profesionální i domácí…
Krájecí nůž KDS je vhodný k porcování masa. Uplatní se při krájení salámů, šunky a dalších uzenin. Kvalitní nůž s plastovou rukojetí a čepelí v délce 20 cm, který se hodí pro profesionální i domácí…
Krájecí nůž z řady PROFI LINE s čepelí z nerezové oceli N6MoV. Nástroj je navržený a testovaný pro profesionální použití v potravinářském průmyslu, uplatní se ale i v domácnosti. Nůž naplňuje přísné…
Krájecí nůž KSD s čepelí z nerezové oceli N6MoV. Nástroj je navržený a testovaný pro profesionální použití v potravinářském průmyslu, uplatní se ale i v domácnosti. Nůž naplňuje přísné hygienické…
Krájecí nůž z řady PROFI LINE s čepelí z nerezové oceli N6MoV. Nástroj je navržený a testovaný pro profesionální použití v potravinářském průmyslu, uplatní se ale i v domácnosti. Nůž naplňuje přísné…
Univerzální kuchařský nůž GIESSER pro přípravu jídla. Nástroj s plastovou rukojetí se hodí především ke krájení ovoce a zeleniny. GIESSER je světový lídr ve výrobě nožů a příslušenství pro…
Univerzální kuchařský nůž GIESSER pro přípravu jídla. Nástroj s plastovou rukojetí se hodí především ke krájení ovoce a zeleniny. GIESSER je světový lídr ve výrobě nožů a příslušenství pro…
Nástroje vhodné pro krájení masa, ryb, ale i zeleniny nebo pečiva. Nůž z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená a ručně broušená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a…
Uzenářský nůž z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená a ručně broušená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a je odolná proti korozi. Ergonomická rukojeť…
Nástroje vhodné pro krájení masa, ryb, ale i zeleniny nebo pečiva. Uzenářský nůž z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella. Konečné…
Nože využívané při porážce jatečních zvířat. Vlastnosti čepele umožňují přesné a rychlé řezání žil a tepen. Uzenářský nůž z kvalitní chrom-molybdenové oceli. Čepel je vakuově vytvrzená na 56-57…
Nástroje vhodné pro krájení masa, ryb, ale i zeleniny nebo pečiva. Krájecí nůž z kvalitní chrom-molybdenové oceli. Čepel je vakuově vytvrzená na 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwellova. Ručně ostřený…
Uzenářský nůž z kvalitní chrom-molybdenové oceli. Čepel je vakuově vytvrzená na 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwellova. Ručně ostřené nože se pyšní ergonomickou plastovou rukojetí, která v ruce…
Nástroje vhodné pro krájení masa, ryb, ale i zeleniny nebo pečiva. Krájecí nůž z kvalitní chrom-molybdenové oceli. Čepel je vakuově vytvrzená na 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwellova. Ručně ostřený…
Nástroje vhodné pro krájení masa, ryb, ale i zeleniny nebo pečiva. Krájecí nůž GIESSER s čepelí z chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella. Kvalitní zaleštění…
Nástroje vhodné pro krájení masa, ryb, ale i zeleniny nebo pečiva. Krájecí nůž GIESSER s čepelí z chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella. Kvalitní zaleštění…
Nástroje vhodné pro krájení masa, ryb, ale i zeleniny nebo pečiva. Krájecí nůž GIESSER s čepelí z chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella. Kvalitní zaleštění…
Kvalitní menší šikovný nůž na porcování a jemné vykosťování drůbeže. Jateční nůž z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a díky…
Nástroje vhodné pro krájení masa, ryb, ale i zeleniny nebo pečiva. Krájecí nůž GIESSER z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a…
Nože určené pro porcování masa a odřezávání šlach i tučných částí. Jateční nůž na drůbež GIESSER z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici…
Kvalitní menší šikovný nůž na porcování a jemné vykosťování drůbeže. Jateční nůž na drůbež a králíky GIESSER z kvalitní chrom-molybdenové oceli slouží ke snadnému a bezpečnému stahování kůže. Vakuově…
Nástroje vhodné pro krájení masa, ryb, ale i zeleniny nebo pečiva. Krájecí nůž GIESSER s čepelí z chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella. Kvalitní zaleštění…
Prémiový nůž nejvyšší kvality od německého výrobce GIESSER. Vyznačuje se maximální ostrostí čepele ze speciální chrom-molybdenové oceli. Malý všestranný nástroj se perfektně hodí do ruky a najde…
Prémiový nůž s dřevěnou rukojetí Thuja a čepelí 30 cm na maso, ryby i zeleninu.