Nože určené pro jemné porcování a opracovávání masa a ryb. Filetovací nůž GIESSER z chrom-molybdenové oceli vytvrzené na 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel díky zaleštění dobře…
Filetovací nůž se škrabkou GIESSER z kvalitního materiálu pro efektivní opracování ryb. Ergonomický tvar rukojeti umožňuje pohodlný úchop a umožňuje snadnou a účinnou manipulaci. GIESSER je světový…
Uzenářský krájecí nůž z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a je na konci zaoblená, což přispívá k bezpečnosti na pracovišti.…
Délka ostří: 100 mm Na loupání ovoce a zeleniny. ČEPEL nože vyrobena z jednoho kusu kované oceli. Obzvláště vysoký obsah uhlíku 0,55-0,59 % pro zajištění výjimečně dlouhé životnosti ostří a mimořádné…
Délka ostří: 80 mm Pro zpracování zeleniny. ČEPEL nože vyrobena z jednoho kusu kované oceli. Obzvláště vysoký obsah uhlíku 0,55-0,59 % pro zajištění výjimečně dlouhé životnosti ostří a mimořádné…
Kvalitní kovaný nůž Giesser s nýtovanou plastovou rukojetí a tvarem pro krájení steaků.
Materiál: nerez/ plast
Délka čepele: 12 cm
Typ: kovaný
Kuchařský nůž, který snese i tu nejtvrdší každodenní práci s čepelí o síle 6 mm! Kované provedení s nýtovanou plastovou rukojetí. Materiál: nerez / plast Délka čepele: 26 cm Síla čepele: 6 mm!
Délka ostří: 13cm Tvarovaný na krájení rajčat. ČEPEL nože vyrobena z jednoho kusu kované oceli. Obzvláště vysoký obsah uhlíku 0,55-0,59 % pro zajištění výjimečně dlouhé životnosti ostří a mimořádné…
Univerzální kovaná sada nože a vidlice na porcování od Giesser. Součástí : 9410 p-18 8270-18 Materiál: nerez/ plast Délka čepele: 18 cm Sada: vidlice a nůž
Kuchařský nůž GIESSER z vakuově kalené chrom-molybdenové oceli. Jedná se o jeden z nejpoužívanějších profesionálních kuchyňských nožů na světě. Hodí se na krájení široké škály surovin. Ručně broušená…
Nůž na lososa GIESSER z vakuově kalené chrom-molybdenové oceli, která dosahuje tvrdosti 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel díky zaleštění dobře odolává rzi. Rukojeť z neklouzavého…
Délka ostří: 25 cm Zubaté ostří. ČEPEL nože vyrobena z jednoho kusu kované oceli. Obzvláště vysoký obsah uhlíku 0,55-0,59 % pro zajištění výjimečně dlouhé životnosti ostří a mimořádné ostrosti.…
Délka ostří: 10cm Na loupání ovoce a zeleniny. ČEPEL nože vyrobena z jednoho kusu kované oceli. Obzvláště vysoký obsah uhlíku 0,55-0,59 % pro zajištění výjimečně dlouhé životnosti ostří a mimořádné…
Nože určené pro jemné porcování a opracovávání masa a ryb. Délka ostří: 180 mm ČEPEL nože vyrobena z jednoho kusu kované oceli. Obzvláště vysoký obsah uhlíku 0,55-0,59 % pro zajištění výjimečně…
Nože s širokými možnostmi využití od krájení pečiva a zeleniny po vykosťování ryb. Univerzální GIESSER s čepelí z chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella. Hodí…
Vysoce kvalitní nože na krájení a sekání různých druhů potravin. GIESSER je světový lídr ve výrobě nožů a příslušenství pro potravinářský průmysl a gastronomii. Produkty německé společnosti se…
Délka ostří: 25 cm Zubaté ostří. ČEPEL nože vyrobena z jednoho kusu kované oceli. Obzvláště vysoký obsah uhlíku 0,55-0,59 % pro zajištění výjimečně dlouhé životnosti ostří a mimořádné ostrosti.…
Filetovací nůž an ryby GIESSER z chrom-molybdenové oceli vytvrzené na 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel díky zaleštění dobře odolává rzi. Ergonomický tvar rukojeti z neklouzavého…
Délka ostří: 23 cm ČEPEL nože vyrobena z jednoho kusu kované oceli. Obzvláště vysoký obsah uhlíku 0,55-0,59 % pro zajištění výjimečně dlouhé životnosti ostří a mimořádné ostrosti. ERGONOMICKÝ TVAR…
Nůž na maso GIESSER z vakuově kalené chrom-molybdenové oceli, která dosahuje tvrdosti 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel díky zaleštění dobře odolává rzi. Rukojeť z neklouzavého…
Nože určené pro jemné porcování a opracovávání masa a ryb. Kované provedení nože s nýtovanou plastovou rukojetí a výbrusy v čepeli 310 mm pro nižší přilnavost a snadné krájení bez trhání masa od…
Délka ostří: 11cm Tvarovaný na krájení másla. ČEPEL nože vyrobena z jednoho kusu kované oceli. Obzvláště vysoký obsah uhlíku 0,55-0,59 % pro zajištění výjimečně dlouhé životnosti ostří a mimořádné…
Délka ostří: 25 cm ČEPEL nože vyrobena z jednoho kusu kované oceli. Obzvláště vysoký obsah uhlíku 0,55-0,59 % pro zajištění výjimečně dlouhé životnosti ostří a mimořádné ostrosti. ERGONOMICKÝ TVAR…
Nože určeny pro porcování surovin před hosty. (otevřená kuchyně, cataring, servírování) Čepel Vyrobena z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Rukojeť přidělána třemi nýty., Bubinga je zvláště…