Nože určené pro porcování masa a odřezávání šlach i tučných částí. Jateční nůž GIESSER z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a…
Nože využívané při porážce jatečních zvířat. Vlastnosti čepele umožňují přesné a rychlé řezání žil a tepen. Nůž GIESSER z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje…
Nože určené pro porcování masa a odřezávání šlach i tučných částí. Se speciálním výbrusem proti přilnavosti. Vysoce kvalitní jateční nůž německé značky GIESSER. Čepel z chrom-molybdenové oceli a…
Nože určené pro porcování masa a odřezávání šlach i tučných částí. Jateční nůž z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a díky…
Jateční nůž se silnou čepelí z chrom-molybdenové oceli vytvrzené na 56 – 57 stupňů podle Rockwella. Ostří je hladké a díky kvalitnímu leštění dobře odolává rzi. Dřevěná rukojeť umožňuje pevný a…
Krájejte pohodlně s kuchyňským nožem německé značky Giesser. Čepel z chrom-molybdenové oceli Ergonomická a protiskluzová plastová rukojeť Tvrdost 56 – 57 HCR GIESSER je světový lídr ve výrobě nožů a…
Jateční nůž se silnou chrom-molybdenovou čepelí vakuově vytvrzenou na 56 - 57 stupňů podle Rockwella. Díky kvalitnímu zaleštění nůž dobře odolává rzi. Dřevěná rergonomická ukojeť umožňuje pevný a…
Nože určené pro porcování masa a odřezávání šlach i tučných částí. Jateční nůž z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a díky…
Vykrvovací nůž se silnou aa ostrou čepelí z chrom-molybdenové oceli vytvrzené na 56 – 57 stupňů podle Rockwella. Díky kvalitnímu zaleštění nůž dobře odolává korozi. Dřevěná rukojeť umožňuje pevný a…