Nože určené pro porcování masa a odřezávání šlach i tučných částí. Jateční nůž z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a díky…
Nůž do jatečních provozů. Chrom-molybdenová čepel Tvrdost 56 - 57 HRC Odolnost proti korozi Ergonomická rukojeť GIESSER je světový lídr ve výrobě nožů a příslušenství pro potravinářský průmysl a…
Jateční nůž z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a díky zaleštění dobře odolává rzi. Ergonomická rukojeť z neklouzavého plastu…
Kvalitní nože z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti…
Jateční nůž z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a díky zaleštění dobře odolává rzi. Červená ergonomická rukojeť…
Nože určené pro porcování masa a odřezávání šlach i tučných částí. Jateční nůž z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a díky…
Nože určené pro porcování masa a odřezávání šlach i tučných částí. Jateční nůž z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a díky…
Nože určené pro porcování masa a odřezávání šlach i tučných částí. Jateční nůž GIESSER z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a…
Jateční nůž s čepelí z nerezové oceli. Nástroj je navržený a testovaný pro profesionální použití v potravinářském průmyslu, uplatní se ale i v domácnosti. Nůž naplňuje přísné hygienické standardy.…
Nože určené pro porcování masa a odřezávání šlach i tučných částí. Jateční nůž z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a díky…
Nože určené pro porcování masa a odřezávání šlach i tučných částí. Jateční nůž GIESSER z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a…
Nože určené pro porcování masa a odřezávání šlach i tučných částí. Jateční nůž z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a díky…
Nože určené pro porcování masa a odřezávání šlach i tučných částí. Jateční nůž z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a díky…
Nože určené pro porcování masa a odřezávání šlach i tučných částí. Jateční nůž z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a díky…
Kvalitní menší šikovný nůž na porcování a jemné vykosťování drůbeže. Jateční nůž z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a díky…
Nože určené pro porcování masa a odřezávání šlach i tučných částí. Jateční nůž GIESSER z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a…
Nože určené pro porcování masa a odřezávání šlach i tučných částí. Jateční nůž GIESSER z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a…
Nože určené pro porcování masa a odřezávání šlach i tučných částí. Jateční nůž z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a díky…