Výprodej
Tipy na dárky
Vostrá kampaň
Střeva, obaly, koření a uzení
Sůl, koření, marinády a ochucovadla
Technologické přísady a přípravky
Knihy pro řezníky, udiče a masotariány
Štěpky, piliny, brikety a uhlí
Obaly a obalový materiál
Umělá a kolagenní střeva
Vakuovací sáčky
Jednorázové nádobí
Provázky, motouzy a špejle
Přírodní střeva
Zrací sáčky
Zavařovací sklenice, víčka a plechovky
Pomůcky a vybavení
Nože, strouhání, sekání a řezání
Řeznické vály, prkénka a špalky
Příprava, kuchyňské pomůcky
Vaření, pečení a uzení
Gastronádoby, plechy a rošty
Servírování a stolování
Bufet, raut a jídelna
Vybavení baru, pultu, zápultí a prodejny
Uchování a transport
Domácí výroba
Jateční pomůcky
Měřicí zařízení a HACCP
Stroje a technologie
Mycí technika a chemie
Gastro myčky
Profesionální čisticí prostředky
Filtrace, úprava a změkčovače vody
Sanitační pomůcky Vikan
Zásobníky a dávkovače
Papírové ubrousky, utěrky, ručníky a toaletní papír
Mýdla, krémy a dezinfekce na ruce
Vysoušeče rukou
Koše na odpadky a konfiskát
Utěrky, hadry a houbičky
Dřezy, umyvadla a výlevky
Baterie, sprchy a ramena
Bubny, hadice a průtoková technika
Hygienické smyčky, myčky obuvi a zástěr
Leštičky, sterilizátory a lapače hmyzu
Vůně a sítka do pisoáru
Obuv a oděvy
Nerezový program
Náhradní díly
Vykosťovací nože se používají k oddělení syrového masa od kosti, začišťování masa, rozřezávání kloubů i odstraňování šlach. Čím je čepel delší, tím plynulejší a delší řez provedete. V naší nabídce naleznete nože různých velikostí.
Vykosťovací nože mají lehce zahnutou čepel, která vám umožní snadnou manipulaci při opracovávání masa. Díky přesně vedenému řezu na kosti nezůstanou zbytky a surovinu zpracujete na maximum. Nože jsou k dostání v různých barevných provedeních, takže je v kuchyni snadno odlišíte. Kvalitní nerezové nože vám s lehkostí padnou do ruky a bez problémů vydrží srážku s kostí.
V naší nabídce naleznete nože od předních výrobců nožů, jako je F. Dick, KDS, Mikov nebo Giesser. Nože Giesser mají speciálně uzpůsobenou rukojeť s drážkami, takže i když budete mít mastné ruce, nebude vám nůž při práci klouzat. Jsou pevné a v ruce příjemně lehké. Pokud se o ně budete pravidelně starat a ostřit je například pomocí ocílky, vydrží vám léta v perfektním stavu.
Nerezovým nožům je třeba věnovat péči. Zvládnete to sami pomocí ocílky nebo brousku. Pokud ale dáváte přednost profesionálnímu ostření, pak nechte starost o vybroušenou čepel na nás, rádi se o vaše nože postaráme.