Vykosťovací nože se používají k oddělení syrového masa od kosti, začišťování masa, rozřezávání kloubů i odstraňování šlach. Čím je čepel delší, tím plynulejší a delší řez provedete. V naší nabídce naleznete nože různých velikostí.
Vykosťovací nože mají lehce zahnutou čepel, která vám umožní snadnou manipulaci při opracovávání masa. Díky přesně vedenému řezu na kosti nezůstanou zbytky a surovinu zpracujete na maximum. Nože jsou k dostání v různých barevných provedeních, takže je v kuchyni snadno odlišíte. Kvalitní nerezové nože vám s lehkostí padnou do ruky a bez problémů vydrží srážku s kostí.
V naší nabídce naleznete nože od předních výrobců nožů, jako je F. Dick, KDS, Mikov nebo Giesser. Nože Giesser mají speciálně uzpůsobenou rukojeť s drážkami, takže i když budete mít mastné ruce, nebude vám nůž při práci klouzat. Jsou pevné a v ruce příjemně lehké. Pokud se o ně budete pravidelně starat a ostřit je například pomocí ocílky, vydrží vám léta v perfektním stavu.
Nerezovým nožům je třeba věnovat péči. Zvládnete to sami pomocí ocílky nebo brousku. Pokud ale dáváte přednost profesionálnímu ostření, pak nechte starost o vybroušenou čepel na nás, rádi se o vaše nože postaráme.
Exkluzivní designová série. Spojuje tradiční zpracování v moderním duchu s prvky historického designu. V roce 1905 Friedr. Dick vyvinul sérii kuchařských nožů s masivními spoji, které nahradily…
Kované kuchařské nože nejvyšší kvality, které splňují i nejnáročnější požadavky profesionálů, stejně dobře se však uplatní i v kuchyni běžné domácnosti.
Nejoblíbenější lovecký nůž se speciálním zaobleným hrotem (kuličkou) - slouží k zamezení porušení vnitřních orgánů při vyvrhování kořisti.
Mäsiarsky nůž 12 – PROFI LINE | KDS 2612 je navržen a testován i pro náročné nasazení v průmyslové výrobě a splňuje dnešní vysoké hygienické požadavky. Je tedy vhodný pro profesionály, ale uplatnění…
Čepel z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli, vakuově kalená na tvrdost 56 - 57 Rockwell.
Speciální vykosťovací nůž se zahnutou čepelí, poloohebný - délka 15cm
Nůž určený k vykosťování. Čepel má díky zahnutému tvaru delší řeznou plochu. Dlouhé řezy společně s pohodlnou rukojetí představují úlevu pro prací namáhané klouby rukou.
Nůž určený k vykosťování. Čepel má díky zahnutému tvaru delší řeznou plochu. Dlouhé řezy společně s pohodlnou rukojetí představují úlevu pro prací namáhané klouby rukou.