Nože využívané při porážce jatečních zvířat. Vlastnosti čepele umožňují přesné a rychlé řezání žil a tepen.
Vykrvovací nůž GIESSER z kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a díky zaleštění dobře odolává rzi.
Po celodenní práci určitě oceníte ergonomickou rukojeť, která dokonale zabraňuje smekání prstů k čepeli a snižuje námahu ruky při úchopu nože. Nůž se dá mýt v myčce, pro optimální stav čepele ale doporučujeme ruční čištění. Nástroj je certifikovány pro kontakt s potravinami a splňuje přísné hygienické předpisy.
GIESSER je světový lídr ve výrobě nožů a příslušenství pro potravinářský průmysl a gastronomii. Produkty německé společnosti se vyznačují vynikajícím zpracováním za použití prvotřídních materiálů.