Pro správné propečení masa je klíčové sledovat jeho vnitřní teplotu – ať už připravujete pokrm v troubě, nebo na grilu. Vpichový teploměr vám pomůže dosáhnout dokonalého výsledku, ať už jde o šťavnatý steak, nebo vepřovou pečeni. Jednoduché vpichové teploměry na grilování jsou nepostradatelným pomocníkem každého kuchaře.
Digitální vpichové teploměry jsou snadným a rychlým řešením, jak zjistit, zda je váš pokrm hotový. Díky jejich kompaktním rozměrům je můžete mít vždy po ruce, a použít je v okamžiku, kdy chcete ověřit stav jídla. Stačí zapíchnout jehlici doprostřed masa a během několika sekund odečíst vnitřní teplotu na displeji.
Používání digitálních vpichových teploměrů je jednoduchou cestou, jak zajistit, že vaše jídlo bude vždy dokonale připravené a bezpečné ke konzumaci.
Teploměr testo 106 s tenkou, robustní měřící špičkou, se skvěle hodí pro rychlou kontrolu teploty jádra v gastronomii, v hotelech, velkokuchyních, supermarketech, atd.
S klipem k upevnění teploměru ke konvici s mlékem.
Zelená barva značí ideální teplotu pro cappuccino atd.
Teplotní rozsah -10 až 110 °C.
Stupnice po 1 °C.
Nerezová sonda s ochranným…
Nový tester fritovacího oleje testo 270 BT umožňuje ještě snadnější, rychlejší a spolehlivější sledování kvality fritovacího oleje díky propojení s aplikací testo Smart App. S touto novou verzí…
Teploměr testo 104-IR BT umožňuje bezkontaktní měření povrchových teplot a nabízí také možnost měření teploty jádra, pokud jsou porušeny horní nebo dolní mezní hodnoty. Všechny naměřené hodnoty jsou…
Délka snímače: 140 mm. Baterie je součástí dodávky. Rozsah měření: –50 / +300 °C.
Teploměr testo 104-IR BT umožňuje bezkontaktní měření povrchových teplot a nabízí také možnost měření teploty jádra, pokud jsou porušeny horní nebo dolní mezní hodnoty. Všechny naměřené hodnoty jsou…
Vpichovací teploměr testo 103 je se svými pouhými 11 cm nejmenším sklápěcím teploměrem ve své třídě. V každodenní praxi je nanejvýš užitečný – poněvadž se schová do každé kapsy košile nebo kalhot a…
Digitální teploměr Amarell Maxi‑T je praktický a spolehlivý přístroj určený pro široké spektrum použití v potravinářství, laboratořích, zemědělství, výrobě i technické praxi. Díky rozsahu měření od…
K měření při namátkových kontrolách v polotuhém a zmrazeném zboží i tekutinách: Zajistěte si vpichový teploměr testo 105 v sadě včetně standardní měřicí špičky, měřicí špičky pro zmrazené zboží i…
Rychlý, přesný teploměr testo 926 pro oblast potravinářství. Díky ochrannému pouzdru TopSafe je odolný proti znečištění a je tak ideálním partnerem pro velkokuchyně, hotely, restaurace nebo v…
Teploměr testo 105 k ovládání jednou rukou s měřicí špičkou pro zmrazené zboží je ideální k měření teploty jádra ve zmrazeném zboží jako je např. maso. Další měřicí špičky k měření v polotuhých…
Propečte si steak přesně tak, jak ho máte rádi. Steakový teploměr s měřičem teploty jádra vám to maximálně usnadní. Světelný signál na zařízení vám ukáže, kdy steak dosáhne optimální teploty.
Nerezový bimetalový vpichový teploměr pro kontrolu teploty v jádře výrobku s rozsahem 0 až +120 °C. Výrobek o rozměrech 50x120x50 umožňuje spolehlivé měření teploty výrobků v portravinářském průmyslu.
V oblasti potravinářské výroby hraje hodnota pH a teplota velkou roli. S přístrojem testo 205 změříte současně hodnotu pH a teplotu v polotuhých médiích. Poněvadž je pH-metr / teploměr velmi robustní…
S vpichovacím teploměrem testo 105 změříte spolehlivě teplotu jádra u polotuhých médií: masa, sýrů, rosolů. Standardní měřicí špička pro měření ponořením nebo vpichem, která je součástí dodávky, se…