
Materiál čepele (damašková ocel) je zásadním faktorem při výběru nože – ovlivňuje nejen ostrost a výdrž ostří, ale i odolnost vůči opotřebení a náročnost údržby.
Vyberte si správný nůž pro přesné řezání a jednoduché použití. Ať už potřebujete damaškový nůž pro běžné použití v kuchyni, nebo pro specifický styl krájení, nástroje od nás jsou zárukou kvalitního výkonu a dlouhé životnosti.
SUPER GOU 161 KONATA nůž s extra širokou čepelí, která umožňuje snadné nabírání nakrájených potravin. Univerzální nůž určený pro krájení většího masa bez kostí a velké zeleniny.
Damašková ocel je jedničkou v použití při výrobě kvalitních nožů. Vzniká z 2 ocelí různého složení, které jsou zahříváním spojeny v jeden celek tak, že vznikne jedinečná struktura čepele s…
Damašková ocel je jedničkou v použití při výrobě kvalitních nožů. Vzniká z 2 ocelí různého složení, které jsou zahříváním spojeny v jeden celek tak, že vznikne jedinečná struktura čepele s…
Damašková ocel je jedničkou v použití při výrobě kvalitních nožů. Vzniká z 2 ocelí různého složení, které jsou zahříváním spojeny v jeden celek tak, že vznikne jedinečná struktura čepele s…
Damašková ocel je jedničkou v použití při výrobě kvalitních nožů. Vzniká z 2 ocelí různého složení, které jsou zahříváním spojeny v jeden celek tak, že vznikne jedinečná struktura čepele s…
Kuchařský nůž SUPER GOU Nakiri je primárně určený pro krájení ovoce a zeleniny. S Nakiri nožem velmi snadno docílíte velmi přesné tvary ať již potřebujete krájet na malé či velké kostky nebo naopak…
RAN PLUS je ochranná známka společnosti Yaxell Corporation a v japonštině toto slovo znamená “excelentní”.
GOU je ochranná známka společnosti Yaxell Corporation a v japonštině toto slovo znamená “skvostný”.
RAN kuchařský nůž je určen pro krájení na plátky, kostky a sekání ovoce, zeleniny a veškerých dalších potravin.
RAN PLUS Kiritsuke nůž s dlouhou čepelí a ostrou špičkou, stejně dobře slouží při přípravě zeleniny, tak při krájení plátků masa a ryb.
RAN Santoku nůž je určen nejen pro milovníky asijské kuchyně.
RAN filetovací nůž je schopen vytvořit jídlu delikátní vzhled tím, že dokáže krájet mimořádně tenké plátky.
YAXELL RAN PLUS nůž čínského šéfkuchaře je vhodný pro krájení větších kusů potravin na velmi tenké plátky a nudličky.
RAN PLUS XL dranžírovací neboli kuchařský nůž je určen na zpracování větších kusů surovin v rámci Mise-en-place.
Santoku Yaxell Ran 165 mm je špičkový univerzální japonský nůž navržený pro rychlé, přesné a komfortní krájení všech běžných surovin – zeleniny, masa, ryb i bylinek. Díky typickému širokému tvaru…





