Pokud jste někdy chtěli proniknout do světa gurmánské kuchyně, japonské nože jsou skvělou volbou. Tyto vysoce ceněné nástroje jsou známé svou úžasnou ostrostí, odolností a nadčasovým designem. Kvalitní japonské kuchyňské nože mohou výrazně zlepšit vaše kuchařské dovednosti. Přečtěte si, jak si vybrat ten správný japonský nůž, a najděte ten, který splní vaše specifické potřeby. Profesionální japonské nože, jako jsou například nože typu Santoku, představují mistrovské spojení umělecké dovednosti a praktického využití.
Pořízením japonského nože nejen zlepšíte své kuchařské dovednosti, ale také získáte krásný a funkční nástroj, který bude ozdobou vaší kuchyně.
Exkluzivní designová série. Spojuje tradiční zpracování v moderním duchu s prvky historického designu. V roce 1905 Friedr. Dick vyvinul sérii kuchařských nožů s masivními spoji, které nahradily…
GOU je ochranná známka společnosti Yaxell Corporation a v japonštině toto slovo znamená “skvostný”.
Tento nůž je asijská klasika a nejdůležitější nůž v asijské kuchyni. Santoku znamená „nůž tří ctností“ – termín, který lze připsat všestrannosti nože při krájení masa, ryb a zeleniny. Špičatý konec…
Kuchařský nůž SUPER GOU Nakiri je primárně určený pro krájení ovoce a zeleniny. S Nakiri nožem velmi snadno docílíte velmi přesné tvary ať již potřebujete krájet na malé či velké kostky nebo naopak…
Profesionální japonský nůž TAKO značky Paderno s délkou čepele 33 cm je navržen speciálně pro precizní porcování ryb, mořských plodů a jemného masa, především v rámci japonské a asijské kuchyně.…
Nůž santoku je vhodný na krájení a sekání jakékoliv zeleniny a ovoce. Díky speciálnímu tvaru lze nakrájenou zeleninu přímo nabrat na nůž a vložit do pánve, hrnce atd. Bez problémů umí také krájet …
Profesionální Santoku nůž Giesser 218269 WWL z řady Prime Line je navržen pro dokonalé krájení masa, zeleniny a ryb. Díky široké čepeli a speciálním výbrusům umožňuje přesné a rychlé řezání bez…
Tradiční japonský Deba nůž Paderno 18280-10 je perfektní volbou pro filetování ryb, porcování drůbeže a přípravu masa. Díky své robustní a jednostranně broušené čepeli poskytuje maximální kontrolu a…
RAN kuchařský nůž je určen pro krájení na plátky, kostky a sekání ovoce, zeleniny a veškerých dalších potravin.
RAN Santoku nůž je určen nejen pro milovníky asijské kuchyně.
RAN PLUS XL dranžírovací neboli kuchařský nůž je určen na zpracování větších kusů surovin v rámci Mise-en-place.
RAN PLUS Kiritsuke nůž s dlouhou čepelí a ostrou špičkou, stejně dobře slouží při přípravě zeleniny, tak při krájení plátků masa a ryb.
YAXELL RAN PLUS nůž čínského šéfkuchaře je vhodný pro krájení větších kusů potravin na velmi tenké plátky a nudličky.
Yaxell KETU je noblesa s grácií a špetkou vášně. Dávkování přesně tak akorát pro smělý řezný výkon a mimořádně dlouhou životnost ostří.
RAN PLUS je ochranná známka společnosti Yaxell Corporation a v japonštině toto slovo znamená “excelentní”.
RAN PLUS je ochranná známka společnosti Yaxell Corporation a v japonštině toto slovo znamená “excelentní”.