Yaxell KETU je noblesa s grácií a špetkou vášně. Dávkování přesně tak akorát pro smělý řezný výkon a mimořádně dlouhou životnost ostří.
KETU 3 Kuchařský nůž je určen pro krájení na plátky, kostky a sekání ovoce, zeleniny a veškerých dalších potravin. Díky mírnému zaoblení čepele se nůž může lehce zhoupnout přes čerstvé bylinky nebo koření a vytvářet tak velmi jemné kousíčky.
Yaxell KETU je noblesa s grácií a špetkou vášně. Dávkování přesně tak akorát pro smělý řezný výkon a mimořádně dlouhou životnost ostří.
Kuchařský nůž KETU je určen pro krájení na plátky, kostky a sekání ovoce, zeleniny a veškerých dalších potravin. Díky mírnému zaoblení čepeli se nůž může lehce zhoupnout přes čerstvé bylinky nebo koření a vytvářet tak velmi jemné kousíčky.
Čepel nožů Yaxell KETU se vyznačují extrémně ostrou řeznou hranou díky jádru z japonské mikrokarbidové práškové nerez oceli SG2, která je obalena symetricky dvěma vrstvami měkké nerez oceli opatřené v horní 1/2 čepele uměleckým důlkováním (patinováním). Prášková ocel obsahující hodně uhlíku je odolná proti korozi a má nebývalou tvrdost HRC 63.
Ketu znamená v japonštině „ryzí a čistý".
Rukojeť je vyrobena z černě stabilizovaného bukového dřeva jenž je formátováno metodou pakkawood. Symetrický tvar rukojeti umožňuje pohodlné a přesné řezání pro praváky i pro leváky.
Použití a péče:
Balení:
Každý nůž je dodáván v dárkové kazetě, která rovněž zaručuje, že se nůž při dodání nepoškodí.