Profesionální vykosťovací nůž Giesser G 2505 je ideálním nástrojem pro precizní opracování masa, drůbeže a ryb. Díky ostré a odolné čepeli z kvalitní nerezové oceli umožňuje snadné oddělování masa od…
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach.
Nože z řady PROFI LINE jsou navrženy a testovány i pro náročné nasazení v potravinářském průmyslu a splňují dnešní vysoké hygienické požadavky. Jsou tedy vhodné pro profesionály, ale uplatnění najdou…
Náš vykosťovací nůž od Giesser je synonymem dokonalého řezu. S 13cm ostřím je ideální volbou pro profesionální i domácí kuchaře. Získáte maximální přesnost a efektivitu ve vaší kuchyni!
Kvalitní nůž k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach.