Dranžírovací nůž je určen k plátkování a porcování již tepelně upraveného masa, je ale i univerzálním pomocníkem při krájení a porcování ostatních produktů v syrovém i tepelně upraveném stavu.
Nůž určený ke krájení větších kusů masa. Zahnutá čepel v délce nože v délce 26 cm umožňuje dlouhý řezný pohyb.
V kvalitě mistra světa: extrémně ostré a s dlouhou životností, vyrobené z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli.
Tradiční japonský Deba nůž Paderno 18280-10 je perfektní volbou pro filetování ryb, porcování drůbeže a přípravu masa. Díky své robustní a jednostranně broušené čepeli poskytuje maximální kontrolu a…
Čepel z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli, vakuově kalená na tvrdost 56 - 57 Rockwell. Vysoce leštěný povrch pro nejvyšší možnou odolnost proti korozi a zachování hran. Ruční spoušť pro…
Profesionální stahovací nůž Giesser G 2008 je navržen pro efektivní stahování kůže a precizní zpracování masa. Díky kvalitní čepeli z nerezové oceli nabízí maximální ostrost a dlouhou životnost,…