
Profesionální stahovací nůž Giesser G 2008 je navržen pro efektivní stahování kůže a precizní zpracování masa. Díky kvalitní čepeli z nerezové oceli nabízí maximální ostrost a dlouhou životnost,…
Čepel vyrobena z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli
Je vyrobena z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli, vakuově kalené na tvrdost 56-57 podle Rockwella. Je vybavena ocelovou rukojetí.
Čepel z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli, vakuově kalená na tvrdost 56 - 57 Rockwell. Vysoce leštěný povrch pro nejvyšší možnou odolnost proti korozi a zachování hran. Ruční spoušť pro…
Profesionální nůž z řady PrimeLine od GIESSER, navržený speciálně pro řeznické a masné provozy. Model 12200 WWL je vybaven zakřivenou čepelí délky 25 cm ze vysoce legované chrom-molybdénové oceli a…
Tradiční japonský Deba nůž Paderno 18280-10 je perfektní volbou pro filetování ryb, porcování drůbeže a přípravu masa. Díky své robustní a jednostranně broušené čepeli poskytuje maximální kontrolu a…
Dlouhá čepel 25 cm z kvalitní oceli pro přesné porcování a krájení masa. Speciální výbrusy snižují přilnavost potravin a zajišťují hladké a čisté řezy. Ergonomická protiskluzová rukojeť pro…
Nůž určený ke krájení větších kusů masa. Zahnutá čepel v délce nože v délce 26 cm umožňuje dlouhý řezný pohyb.
Srdcem každé nejen profesionální kuchyně je kuchařský nůž se stabilní čepelí. Je to nejdůležitější kuchyňské náčiní pro každou příležitost: krájení zeleniny, masa nebo ryb. Zaoblený tvar čepele…
Objevte kvalitu a preciznost s nožem Giesser. Tento kovaný nerezový nůž je ideální pro loupání a vykrajování zeleniny a ovoce.