
Čepel z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli, vakuově kalená na tvrdost 56 - 57 Rockwell.
Nože určené pro porcování masa a odřezávání šlach i tučných částí.
Profesionální kuchyňský nůž GIESSER 218455 z řady PrimeLine, délka čepele 20 cm, variantně k dispozici i ve větších délkách. Model s růžovou rukojetí je určen pro náročné použití v gastronomii,…
Speciální vykosťovací nůž se zahnutou čepelí, poloohebný - délka 15cm
Nůž určený k vykosťování. Čepel má díky zahnutému tvaru delší řeznou plochu. Dlouhé řezy společně s pohodlnou rukojetí představují úlevu pro prací namáhané klouby rukou.
Nůž určený k vykosťování. Čepel má díky zahnutému tvaru delší řeznou plochu. Dlouhé řezy společně s pohodlnou rukojetí představují úlevu pro prací namáhané klouby rukou.
Univerzální volba pro vykosťování, poloflexibilní čepel umožňuje přesnou a kontrolovanou práci. Rukojeť: Protiskluzová, pevně sedí v ruce a zabraňuje nebezpečnému uklouznutí.
Ideální pro vykosťování, tvrdá čepel zaručuje přímé a rychlé řezy i při práci se silnějšími kusy masa. Rukojeť: Protiskluzová, pevně sedí v ruce a zabraňuje nebezpečnému uklouznutí.
Perfektní pro detailní vykosťování, pružná čepel usnadňuje oddělování masa od kostí a šetří zápěstí. Rukojeť: Protiskluzová, pevně sedí v ruce a zabraňuje nebezpečnému uklouznutí.