Nůž na lososa GIESSER z vakuově kalené chrom-molybdenové oceli, která dosahuje tvrdosti 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel díky zaleštění dobře odolává rzi. Rukojeť z neklouzavého…
Nože určené pro jemné porcování a opracovávání masa a ryb. Délka ostří: 180 mm ČEPEL nože vyrobena z jednoho kusu kované oceli. Obzvláště vysoký obsah uhlíku 0,55-0,59 % pro zajištění výjimečně…
Hliníková škrabka na ryby s nerezovým nožem pro odstraňování šupin různých druhů ryb. Efektivně tvarovaný nástroj s prostorem pro oškrábané šupiny Materiál: Al / nerez Délka: 21 cm
Nože určené pro jemné porcování a opracovávání masa a ryb. Kované provedení nože s nýtovanou plastovou rukojetí a výbrusy v čepeli 310 mm pro nižší přilnavost a snadné krájení bez trhání masa od…
Kovaný filetovací nůž řady Premier Plus pro profesionální kuchaře i nadšené hobbíky. Čepel je vyrobena z vysoce kvalitní slitiny oceli X50CrMoV15, která si díky vysokému obsahu uhlíku zachovává svou…
Tenká a velmi flexibilní čepel umožňuje vykostit drůbež a odstranit kůži z čerstvého masa. Je také ideální na zpracování ryb. Hotové filety vypadají přesně tak, jak si přejete: chutně, celistvě a…
Kráječ sýra GIESSER z nerezového materiálu a s roztečí 230 mm. Vyměnitelné struny lze dokoupit po 5-ti kusech. GIESSER je světový lídr ve výrobě nožů a příslušenství pro potravinářský průmysl a…
Struny na sýry s roztečí 230 mm. Balení obsahuje 5ks strun. Nástroj je vhodný pro kontakt s potravinami a splňuje hygienické standardy. Nůž lze mýt v myčce, pro optimální stav čepele ale doporučujeme…
Tento plátkovač sýrů o délce 21 cm je ideálním nástrojem pro snadné a rovnoměrné krájení sýrů na tenké plátky.
Kvalitní nůž pro profesionální i domácí použití. Děrovaná čepel z chrom-molybdenové oceli se speciálním zoubkovaným ostřím se hodí ke krájení měkkých sýrů. Nástroj je odolný vůči korozi. Plastová…
S tímto ručním kráječem sýra ze spolehlivé řady kuchyňských vychytávek Westmark Gentle můžete rychle a snadno nakrájet tvrdé sýry, jako je parmezán, pecorino nebo alpský sýr, na jemné tenké plátky.
Kvalitní nůž pro profesionální i domácí použití. Děrovaná čepel z chrom-molybdenové oceli se speciálním zoubkovaným ostřím se hodí ke krájení měkkých sýrů. Nástroj je odolný vůči korozi. Plastová…
Čepel z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli Umělohmotná rukojeť Stabilní provedení Hodí se i na tvrdé a vyzrálé sýry GIESSER je světový lídr ve výrobě nožů a příslušenství pro potravinářský…
Čepel z nerezové oceli Plastová rukojeť GIESSER je světový lídr ve výrobě nožů a příslušenství pro potravinářský průmysl a gastronomii. Produkty německé společnosti se vyznačují vynikajícím…
Nůž pro porcování vyzrálých parmezánů. Nerezová čepel Masivní plastová rukojeť GIESSER je světový lídr ve výrobě nožů a příslušenství pro potravinářský průmysl a gastronomii. Produkty německé…
Kráječ na sýr F-JL je lehký a bezpečný způsob krájení sýra. Je to vynikající nástroj pro krájení sýrů, jako je eidam, gouda, ementál atd. Vyrábí stejnoměrně a rovně řezané a rovnoměrně velké kusy.…
-30% 20 639 Kč
14 468 Kč
11 957 Kč bez DPH
Krájecí uzenářský nůž pro potřeby profesionálů i domácností. Ručně broušená čepel z extrémně odolné chrom-molybdenové oceli je díky zaleštění odolná proti rzi. Kvalitní materiál zaručuje vysokou…
Nástroje vhodné pro krájení masa, ryb, ale i zeleniny nebo pečiva. - plastová rukojeť - čepel se zvlněným ostřím - délka ostří 360 mm
Tento Giesser univerzální nůž je ideální pro širokou škálu kuchyňských úkolů. S dlouhým zvlněným ostřím poskytuje dokonalý řez pro různé typy potravin.
Délka ostří: 11cm Tvarovaný na krájení másla. ČEPEL nože vyrobena z jednoho kusu kované oceli. Obzvláště vysoký obsah uhlíku 0,55-0,59 % pro zajištění výjimečně dlouhé životnosti ostří a mimořádné…
Nůž na pečivo G 8261 je velkou variantou oblíbeného univerzálního nože Giesser G 8365. Rozdílem je délka čepele a nýtovaná rukojeť ze dřeva Bubinga.
-40% 973 Kč
584 Kč
482 Kč bez DPH
Uzenářský krájecí nůž GIESSER s čepelí z chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella. Kvalitní zaleštění zajišťuje nejvyšší možnou odolnost proti rzi. Výrobek se…
Nástroje vhodné pro krájení masa, ryb, ale i zeleniny nebo pečiva. Krájecí nůž GIESSER s čepelí z chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella. Kvalitní zaleštění…
Nůž na pečivo GIESSER z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli se skvěle hodí ke krájení chleba. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella. Ergonomická rukojeť…