Uzenářský krájecí nůž z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a je na konci zaoblená, což přispívá k bezpečnosti na pracovišti.…
Délka ostří: 200 mm Zubaté ostří. ČEPEL nože vyrobena z jednoho kusu kované oceli. Obzvláště vysoký obsah uhlíku 0,55-0,59 % pro zajištění výjimečně dlouhé životnosti ostří a mimořádné ostrosti.…
Plátkovací nůž Giesser s šířkou ostří 8 cm. Plátkovací nůž GIESSER pro plátkování středně tvrdých a tvrdých sýrů. Nástroj s kvalitní plastovou rukojetí lze mýt v myčce. GIESSER je světový lídr ve…
Dvouruční nůž na sýr GIESSER z chrom-molybdenové oceli vytvrzené na 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel díky zaleštění dobře odolává. Kvalitní rukojeti umožňují s pohodlný úchop při…
Obouruční nůž na sýry GIESSER z chrom-molybdenové oceli vytvrzené na 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel díky zaleštění dobře odolává rzi. Kvalitní rukojeti umožňují pohodlný úchop.…
Nůž na sýry GIESSER z zvysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel je vytvrzená na 56-57 stupňů podle Rockwella. Ergonomická plastová rukojeť umožňuje pohodlný úchop, chrání ruku…
Struna na sýry GIESSER vhodná pro krájení. GIESSER je světový lídr ve výrobě nožů a příslušenství pro potravinářský průmysl a gastronomii. Produkty německé společnosti se vyznačují vynikajícím…
Nože s širokými možnostmi využití od krájení pečiva a zeleniny po vykosťování ryb. Univerzální GIESSER s čepelí z chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella. Hodí…
Filetovací nůž an ryby GIESSER z chrom-molybdenové oceli vytvrzené na 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel díky zaleštění dobře odolává rzi. Ergonomický tvar rukojeti z neklouzavého…
Kvalitní nože s ostrým hrotem pro snadné stahování kůže z jatečních zvířat nebo ryb. Stahovací nůž GIESSER z kvalitní chrom-molybdenové oceli slouží ke snadnému a bezpečnému stahování kůže. Vakuově…
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli Giesser Primeline slouží…
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž GIESSER z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli.…
Kvalitní menší šikovný nůž na porcování a jemné vykosťování drůbeže. Jateční nůž na drůbež a králíky GIESSER z kvalitní chrom-molybdenové oceli slouží ke snadnému a bezpečnému stahování kůže. Vakuově…
Dělicí nůž GIESSER z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a díky zaleštění dobře odolává rzi. Zahnuté ostří ulevuje zápěstí při…
Speciální nůž na máslo Giesser G 8257 je navržen pro snadné porcování a nanášení másla. Díky hákovité čepeli s vroubkovaným ostřím umožňuje efektivní krájení i tvrdšího másla přímo z lednice.
-10% 250 Kč
225 Kč
186 Kč bez DPH
Prémiový nůž nejvyšší kvality od německého výrobce GIESSER. Vyznačuje se maximální ostrostí čepele ze speciální chrom-molybdenové oceli. Malý všestranný nástroj se perfektně hodí do ruky a najde…
Nože určené pro jemné porcování a opracovávání masa a ryb. Ten správný nástroj na velké kusy masa, ryb nebo zeleniny. Užijte si řezání s nožem PREMIUMCUT a skliďte obdiv u hostů. Mezi kuchaři se…
Kvalitní nůž pro profesionální i domácí použití. Děrovaná čepel z chrom-molybdenové oceli se speciálním zoubkovaným ostřím se hodí ke krájení měkkých sýrů. Nástroj je odolný vůči korozi. Plastová…
-15% 378 Kč
321 Kč
265 Kč bez DPH
Vykrvovací nůž z kvalitní nerezové oceli a odolné plastové střenky. Nože využívané při porážce jatečních zvířat. Vlastnosti čepele umožňují přesné a rychlé řezání žil a tepen.
Vykrvovací nůž z kvalitní nerezové oceli a odolné plastové střenky. Nože využívané při porážce jatečních zvířat. Vlastnosti čepele umožňují přesné a rychlé řezání žil a tepen.
Vykrvovací nůž z kvalitní nerezové oceli a odolné plastové střenky. Nože využívané při porážce jatečních zvířat. Vlastnosti čepele umožňují přesné a rychlé řezání žil a tepen.
Vykrvovací nůž pro snadné a rychlé vykrvení zvířete. Vhodný na domácí porážku i do profesionálního provozu.
Blokový nůž nalezne využití především v bourárnách. Ostří je dostatečně vysoké a silné, tudíž vydží extrémní podmínky při bourání masa.
Nůž určený k vykosťování, především k oddělení masa od kosti.