Tři ultra ostré vyměnitelné čepele jsou ručně vyrobené v Japonsku. Mají tři úrovně šířky ostří: jemná: 0,5 - 1 mm, střední: 0,5 – 1,5 mm a hrubá: 0,5 – 2,5 mm. I po letech si zachovávají ostrost…
Mačkadlo brambor 80 cm nerez
Mačkadlo brambor 40cm nerez
Nerezové hrubší struhadlo se stane praktickým pomocníkem do každé kuchyně. Má dostatečně širokou, zaoblenou rukojeť, která se pohodlně drží. Spodní část je opatřena opěrkou, bránící…
Ideální pro použití v restauracích, hotelech a pizzeriích ke strouhání parmazánu a dalších tvrdých sýrů.
Struhadlo na zázvor/citron GIESSER G 9477 je ideálním pomocníkem pro rychlé a efektivní strouhání čerstvého zázvoru, citronové kůry a dalších aromatických surovin. Díky své robustní konstrukci a…
- profesionální ruční plátkovače lanýžů a malé zeleniny - 2 modely v nerezovém luxusním provedení - regulace nastavení síly plátku - velmi jednoduchá a rychlá obsluha i údržba
Představujeme kráječ Mandolína japonská velká od společnosti BENRINER. Jedná se o kulinářský převrat v oblasti přesného krájení.