Nože určené na porcování masa hovězího, vepřového a dalších druhů mas. Dělicí nůž pro přípravu masa Giesser Primeline s čepelí z vysoce odolné chrom-molybdenové oceli. Vysoká prokalitelnost materiálu…
Nože určené pro porcování masa a odřezávání šlach i tučných částí. Se speciálním výbrusem proti přilnavosti. Vysoce kvalitní jateční nůž německé značky GIESSER. Čepel z chrom-molybdenové oceli a…
Nůž je určený ke krájení větších kusů masa. Zahnutá čepel nože umožňuje dlouhý řezný pohyb.
Nůž je určený ke krájení větších kusů masa. Zahnutá čepel nože umožňuje dlouhý řezný pohyb.
Nůž do jatečních provozů. Chrom-molybdenová čepel Tvrdost 56 - 57 HRC Odolnost proti korozi Ergonomická rukojeť GIESSER je světový lídr ve výrobě nožů a příslušenství pro potravinářský průmysl a…
Jateční nůž s čepelí z nerezové oceli. Nástroj je navržený a testovaný pro profesionální použití v potravinářském průmyslu, uplatní se ale i v domácnosti. Nůž naplňuje přísné hygienické standardy.…
Nože určené pro porcování masa a odřezávání šlach i tučných částí. Jateční nůž z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a díky…
Nože určené pro porcování masa a odřezávání šlach i tučných částí. Jateční nůž z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a díky…
Nože určené pro porcování masa a odřezávání šlach i tučných částí. Jateční nůž z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a díky…
Kvalitní menší šikovný nůž na porcování a jemné vykosťování drůbeže. Jateční nůž z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a díky…
Nože určené pro porcování masa a odřezávání šlach i tučných částí. Jateční nůž GIESSER z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a…
Nože určené pro porcování masa a odřezávání šlach i tučných částí. Jateční nůž GIESSER z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a…
Nože určené pro porcování masa a odřezávání šlach i tučných částí. Jateční nůž GIESSER z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a…
Nože určené pro porcování masa a odřezávání šlach i tučných částí. Jateční nůž GIESSER z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a…
Nože využívané při porážce jatečních zvířat. Vlastnosti čepele umožňují přesné a rychlé řezání žil a tepen. Nůž GIESSER z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje…
Nože určené pro porcování masa a odřezávání šlach i tučných částí. Jateční nůž z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a díky…
Jateční nůž se silnou čepelí z chrom-molybdenové oceli vytvrzené na 56 – 57 stupňů podle Rockwella. Ostří je hladké a díky kvalitnímu leštění dobře odolává rzi. Dřevěná rukojeť umožňuje pevný a…
Nože určené pro porcování masa a odřezávání šlach i tučných částí. Jateční nůž z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a díky…
Nože určené pro porcování masa a odřezávání šlach i tučných částí. Jateční nůž z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a díky…
Nože určené pro porcování masa a odřezávání šlach i tučných částí. Jateční nůž z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a díky…
Nože určené pro porcování masa a odřezávání šlach i tučných částí. Jateční nůž GIESSER z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a…
Nože určené pro porcování masa a odřezávání šlach i tučných částí. Jateční nůž z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a díky…
Nože určené pro porcování masa a odřezávání šlach i tučných částí. Jateční nůž z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a díky…
Jateční nůž z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a díky zaleštění dobře odolává rzi. Červená ergonomická rukojeť…