Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž GIESSER z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli.…
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž GIESSER z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli.…
Vykosťovací nůž na drůbež GIESSER z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a díky zaleštění dobře odolává rzi. Zahnuté ostří…
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž GIESSER z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli.…
Vykosťovací nůž GIESSER z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a díky zaleštění dobře odolává rzi. Zahnuté ostří ulevuje zápěstí…
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž GIESSER z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli.…
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž GIESSER z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli.…
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž GIESSER z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli.…
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž GIESSER z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli.…
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Nůž GIESSER z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená…
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Nůž GIESSER z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená…
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž GIESSER z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli.…
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž GIESSER z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli.…
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž GIESSER z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli.…
Nože určené na porcování masa hovězího, vepřového a dalších druhů mas. Vykosťovací nůž GIESSER z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici…
Nůž GIESSER z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a díky zaleštění dobře odolává rzi. Zahnuté ostří ulevuje zápěstí při…
Vykosťovací nůž GIESSER z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a díky zaleštění dobře odolává rzi. Zahnuté ostří ulevuje zápěstí…
Nože určené pro porcování masa a odřezávání šlach i tučných částí. Jateční nůž GIESSER z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a…
Nože určené pro porcování masa a odřezávání šlach i tučných částí. Jateční nůž GIESSER z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a…
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž GIESSER z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli.…
Nože určené pro porcování masa a odřezávání šlach i tučných částí. Jateční nůž GIESSER z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a…
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Čepel dosahuje…
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje…
Vykosťovací nůž se silnou šestnácticentimetrovou leštěnou čepelí z chrom-molybdenové oceli vytvrzené na 56 – 57 stupňů tvrdosti podle Rockwella. Kvalitní rukojeť ze dřeva Kotibé umožňuje pevný a…
-15% 600 Kč
510 Kč
422 Kč bez DPH