Robustní a přesné kleště na zmrzlinu o průměru 6 cm jsou nepostradatelným pomocníkem v každé profesionální cukrárně, zmrzlinárně, hotelu či gastronomickém provozu. Zaručují snadné dávkování,…
Profesionální kleště na chléb z kvalitní nerezové oceli jsou elegantním a hygienickým řešením pro manipulaci s pečivem ve všech typech gastronomických provozů. Ergonomické zakřivení a hladké leštěné…
Elegantní servírovací kleště určené pro snadné a hygienické podávání grilované zeleniny, masa, ryb nebo příloh. Jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceli a kombinují vidlicovou a lžícovou část pro…
Elegantní a praktické kleště na servírování toastů, baget, croissantů a dalších druhů pečiva. Jsou vyrobeny z vysoce leštěné nerezové oceli a svým tenkým, ergonomickým tvarem usnadňují jemné a přesné…
Robustní zmrzlinové kleště s průměrem 6 cm jsou určeny pro přesné a elegantní servírování zmrzliny, sorbetu, pyré, másla či těst. Díky preciznímu mechanismu a odolnému provedení jsou ideální pro…
Porcovač Profi Line značky Hendi je praktickým příslušenstvím vyrobeným z nerezové oceli pro pohodlné nakládání zmrzliny. Porcovač je vhodný k použití v kavárnách, restauracích, ale také v domácích…
Tyto nůžky na drůbež 859975 jsou ideálním nástrojem pro snadné a efektivní porcování kuřat, kachen a další drůbeže. Jejich robustní čepel z nerezové oceli se speciálním vroubkováním zajišťuje…
Speciální nůžky na mořského ježka od italského výrobce Sambonet Paderno Industrie jsou navrženy pro rychlé, přesné a bezpečné otevření tvrdých schránek mořských ježků. Ergonomický design v kombinaci…
Nerezové kleště s rukojetí obalenou červeným plastem.
Kvalitní servírovací kleště se vyrábí z nerezové oceli 18/10. Skvěle se hodí pro podávání pokrmů v rámci bufetů či rautů.
Profesionální kuchyňská lžíce s kratší rukojetí z nerezové oceli je ideálním nástrojem pro efektivní nabírání, servírování či míchání. Díky kompaktní délce 23,5 cm je výborně ovladatelná a perfektně…
Naše Giesser vidlička na steak je všestranným pomocníkem na grilování. S ostrými špičkami z nerezové oceli a ergonomickou rukojetí. Ideální pro přesné podávání steaku.
Šest hrotů a jedna pevná rukojeť pomůže s přípravou trhaného masa do sendvičů, baget a hamburgerů. Se sadou 2 vidlic to nebude problém. Pomalu pečená krkovička, vepřová plec nebo hovězí zadní se na…