Pánve na indukci

Pánve na indukci můžete využít na všechny indukční desky: zvládnou rychlý náběh teploty, přesnou regulaci a zajistí co největší kontakt s plotýnkou. V této kategorii se vyplatí vybírat hlavně podle povrchu (materiálu), tvaru a průměru pánve vhodné na indukci. 

Ocelové pánve na indukci

Ocel je ideální volba pro vysoké teploty a intenzivní restování. Rychle reaguje na změny výkonu, dobře se hodí na zatažení masa, opékání příloh a přípravu pokrmů, u kterých chcete zvýraznit chuť z opečení. 

Nerezové pánve na indukci jsou univerzální nádobí do velkého provozu i domácí kuchyně: snesou intenzivní vaření, dobře se udržují a jsou praktické, když často střídáte suroviny i techniky (restování, redukování, deglazování). 

Litinové pánve na indukci

Litina je těžší, ale drží teplo. Litinové pánve jsou skvělé na udržení stabilního žáru – třeba u opékání steaků, burgerů, brambor nebo pomalejšího dopékání. 

Pánev vybírejte i podle tvaru a velikosti

Ve filtraci si můžete vybrat mezi hlubokými, malými i velkými variantami pánví: 

  • hluboká pánev na indukci: více prostoru pro promíchávání, na omáčky, větší objem;
  • malá pánev na indukci: pro rychlé pečení či smažení méně porcí, menší přílohy;
  • velká pánev na indukci: více porcí najednou, rychlé restování na větší ploše.

Průměr pánve volte s ohledem na počet strávníků i rozměry plotýnek vašeho indukčního vařiče. K pánvi na indukci se vyplatí přikoupit i vhodné kuchyňské náčiní.

Zjistit stav objednávky