Kvalitní nože s ostrým hrotem pro snadné stahování kůže z jatečních zvířat nebo ryb. Stahovací nůž GIESSER z kvalitní chrom-molybdenové oceli slouží ke snadnému a bezpečnému stahování kůže. Vakuově…
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli Giesser Primeline slouží…
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž GIESSER z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli.…
Kvalitní menší šikovný nůž na porcování a jemné vykosťování drůbeže. Jateční nůž na drůbež a králíky GIESSER z kvalitní chrom-molybdenové oceli slouží ke snadnému a bezpečnému stahování kůže. Vakuově…
Dělicí nůž GIESSER z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a díky zaleštění dobře odolává rzi. Zahnuté ostří ulevuje zápěstí při…
Speciální nůž na máslo Giesser G 8257 je navržen pro snadné porcování a nanášení másla. Díky hákovité čepeli s vroubkovaným ostřím umožňuje efektivní krájení i tvrdšího másla přímo z lednice.
-10% 250 Kč
225 Kč
186 Kč bez DPH
Prémiový nůž nejvyšší kvality od německého výrobce GIESSER. Vyznačuje se maximální ostrostí čepele ze speciální chrom-molybdenové oceli. Malý všestranný nástroj se perfektně hodí do ruky a najde…
Nože určené pro jemné porcování a opracovávání masa a ryb. Ten správný nástroj na velké kusy masa, ryb nebo zeleniny. Užijte si řezání s nožem PREMIUMCUT a skliďte obdiv u hostů. Mezi kuchaři se…
Kvalitní nůž pro profesionální i domácí použití. Děrovaná čepel z chrom-molybdenové oceli se speciálním zoubkovaným ostřím se hodí ke krájení měkkých sýrů. Nástroj je odolný vůči korozi. Plastová…
-15% 378 Kč
321 Kč
265 Kč bez DPH
Vykrvovací nůž z kvalitní nerezové oceli a odolné plastové střenky. Nože využívané při porážce jatečních zvířat. Vlastnosti čepele umožňují přesné a rychlé řezání žil a tepen.
Vykrvovací nůž z kvalitní nerezové oceli a odolné plastové střenky. Nože využívané při porážce jatečních zvířat. Vlastnosti čepele umožňují přesné a rychlé řezání žil a tepen.
Vykrvovací nůž z kvalitní nerezové oceli a odolné plastové střenky. Nože využívané při porážce jatečních zvířat. Vlastnosti čepele umožňují přesné a rychlé řezání žil a tepen.
Vykrvovací nůž pro snadné a rychlé vykrvení zvířete. Vhodný na domácí porážku i do profesionálního provozu.
Blokový nůž nalezne využití především v bourárnách. Ostří je dostatečně vysoké a silné, tudíž vydží extrémní podmínky při bourání masa.
Nůž určený k vykosťování, především k oddělení masa od kosti.
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach.
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach.
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach.
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach.
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach.
Kvalitní nůž pro profesionální i domácí použití. Děrovaná čepel z chrom-molybdenové oceli se speciálním zoubkovaným ostřím se hodí ke krájení měkkých sýrů. Nástroj je odolný vůči korozi. Plastová…
-15% 399 Kč
339 Kč
281 Kč bez DPH
Nůž na maso GIESSER s čepelí z chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella. Kvalitní zaleštění zajišťuje nejvyšší možnou odolnost proti rzi. Výrobek se skvěle hodí…
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach.
Řeznický špalkový nůž. Nástroj je navržený a testovaný pro profesionální použití v potravinářském průmyslu, uplatní se ale i v domácnosti. Nůž naplňuje přísné hygienické standardy. Ergonomická…