Vykrvovací nůž z kvalitní nerezové oceli a odolné plastové střenky. Nože využívané při porážce jatečních zvířat. Vlastnosti čepele umožňují přesné a rychlé řezání žil a tepen.
Vykrvovací nůž pro snadné a rychlé vykrvení zvířete. Vhodný na domácí porážku i do profesionálního provozu.
Blokový nůž nalezne využití především v bourárnách. Ostří je dostatečně vysoké a silné, tudíž vydží extrémní podmínky při bourání masa.
Nůž určený k vykosťování, především k oddělení masa od kosti.
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach.
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach.
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach.
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach.
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach.
Kvalitní nůž pro profesionální i domácí použití. Děrovaná čepel z chrom-molybdenové oceli se speciálním zoubkovaným ostřím se hodí ke krájení měkkých sýrů. Nástroj je odolný vůči korozi. Plastová…
-15% 399 Kč
339 Kč
281 Kč bez DPH
Nůž na maso GIESSER s čepelí z chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella. Kvalitní zaleštění zajišťuje nejvyšší možnou odolnost proti rzi. Výrobek se skvěle hodí…
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach.
Řeznický špalkový nůž. Nástroj je navržený a testovaný pro profesionální použití v potravinářském průmyslu, uplatní se ale i v domácnosti. Nůž naplňuje přísné hygienické standardy. Ergonomická…
Pro zpracování zeleniny. ČEPEL nože vyrobena z jednoho kusu kované oceli. Obzvláště vysoký obsah uhlíku 0,55-0,59 % pro zajištění výjimečně dlouhé životnosti ostří a mimořádné ostrosti. ERGONOMICKÝ…
Kuchařský nůž GIESSER z vakuově kalené chrom-molybdenové oceli. Jedná se o jeden z nejpoužívanějších profesionálních kuchyňských nožů na světě. Hodí se na krájení široké škály surovin. Ručně…
Kuchařský nůž GIESSER z vakuově kalené chrom-molybdenové oceli. Jedná se o jeden z nejpoužívanějších profesionálních kuchyňských nožů na světě. Hodí se na krájení široké škály surovin. Ručně…
Kuchařský nůž GIESSER z vakuově kalené chrom-molybdenové oceli. Jedná se o jeden z nejpoužívanějších profesionálních kuchyňských nožů na světě. Hodí se na krájení široké škály surovin. Ručně broušená…
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach.
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach.
Vlnitý kovaný nůž speciálně určený pro krájení pečiva. Délka čepele: 21 cm Celková délka: 34,10 cm Hmotnost: 0,17 kg Nože Dick nedoporučujeme mýt v myččce na nádobí. V ideálním případě byste měli nůž…
Kapesní zavírací nůž určený k řezání nebo krájení. Nástroj o celkové délce 20,2 cm s dřevěnou rukojetí je skladný a kompaktní. Výborně se hodí jako dárek. Friedr. Dick: značka profesionálů Tradiční…
Speciální lovecký nůž + pouzdro. Jednička mezi loveckými noži - noži na vnitřnosti. Nůž má zahnutou čepel, která usnadňuje práci. Na konci čepele je kulička - slouží k zamezení porušení vnitřních…
Nůž na vnitřnosti s částečně zubatým ostřím - určen na vnitřnosti. Kulička na špičce čepele nože zajišťuje bezpečné krájení, aniž by se vnitřnosti poškodily. Čepel má částečně zubaté ostří, které…
Skládací nůž na degustaci uzenin s vidličkou v elegantním provedení.