Praktická příruční kniha pro uzenáře „Výroba jemného uzenářského zboží“, kterou sestavil Rudolf Řehák, vyšla poprvé v roce 1910, ještě před Velkou válkou.
Kozy jsou nejen hezká zvířata, ale také mají – jak se říká – „pod čepicí“. A jsou to velké komediantky. Stále více lidí se věnuje jejich zájmovému chovu, při němž lze zažít spoustu legrace.
Praktická příručka pro všechny, kdo chtějí chovat slepice na zahradě a cení si jich nejen coby užitkových, ale i přátelských domácích zvířat.
Máte rádi králíky, ale nechcete je mít jako mazlíčky v bytě? Zajímáte se spíše o jejich držení coby hospodářských zvířat? S touto prakticky orientovanou příručkou budete optimálně vyzbrojeni ke svým…
Knížka pro zájmové chovatele ovcí a pro všechny, kteří se jimi chtějí stát.
Nové, zcela přepracované vydání legendární kuchařky KLENOTY KLASICKÉ EVROPSKÉ KUCHYNĚ.
Kniha svou jednoduchostí a konceptem receptů psaných tzv.„ krok za krokem“ nadchne úplné amatéry a díky obrovskému…
Renomovaný autor gastronomických bestsellerů Roman Vaněk přichází s novou velkou kuchařskou knihou tentokrát s názvem „SNADNO & RYCHLE“. Kuchařka zaujme svou jednoduchostí a perfektně zpracovanými…
Každý recept je pečlivě popsán a fotograficky zdokumentován, což orientaci v něm i jeho přípravu ještě zjednoduší. Pro recepty sáhl autor do skutečně klasické české kuchyně, jakou vařily naše babičky…
Knižní bestseller "Poklady klasické české kuchyně" doplňuje tato ještě lépe propracovaná a obsáhlejší kuchařská kniha Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu. Do detailu popisuje více…
Autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk s manželkou Janou a jejich hvězdným kulinářským týmem přicházejí s kuchařskou novinkou, která již jen svým názvem způsobí velký rozruch na naší gastronomické…
V edici Jednoduše & dokonale vydává autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk druhou kuchařskou knihu v pořadí:Jednoduše & dokonale – ZELENINA A LUŠTĚNINY.
Čerstvě upečený chléb je zkrátka nenahraditelný. A nejlepší je pochopitelně vlastnoručně upečený. K čerstvému chlebu navíc nepotřebujete víc než jen trochu másla a pár špetek soli – a za chvilku jste…
Ohněm a kouřem voní nová kniha „Grilování, tipy a postupy krok za krokem.“ Za kvalitou tohoto precizního průvodce grilováním stojí oblíbení autoři kuchařských knih, Roman Vaněk a jeho žena Jana.…
Velká naučná obrazová kniha autora kuchařských bestsellerů Romana Vaňka pro každého, kdo se chce dozvědět více o tajuplném vzniku potravin krok za krokem.
Potravinářská Revue se vydává od května 2004, a to na počest vstupu naší země do Evropské unie. Je koncipován jako časopis pro výživu, výrobu potravin a obchod a toto je i jeho podtitul. Ideově navazuje…
Objevte kouzlo zvěřiny a jejího zpracování v kuchyni! Zjistíte, že zvěřinové recepty nejsou jen ty klasické, ale mohou být i moderní a kreativní. Vyzkoušejte třeba burger z divočáka, srnčí chilli con…
Autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk vydává dlouho očekávanou kuchařku Jednoduše & dokonale – MASO.
Odborná publikace z roku 1931 obsahuje 84 receptů uzenářských výrobků, které se u nás vyráběly za 1. republiky. Každý návod obsahuje přesné dávkování surovin, koření a přísad i podrobný výrobní…