Pro výrobu tradičních klobásových produktů představují vepřová střeva na klobásy spolehlivou volbu – od nejmenšího kalibru 28/30 mm pro grilovací klobásky až po nejširší kalibr 40/43+ mm určený na špekáčky. Tato klobásová střeva navíc vynikají perfektní prodyšností, což umožňuje rovnoměrné zrání a autentické aroma. Vepřová střeva 32/34 jsou přirozeně pružná a odolná. Plnění vám tak půjde snadno a uzenina bude vypadat přesně tak, jak má. Tento kalibr patří mezi nejčastěji používané a je vhodný pro domácí i profesionální zpracování.
Vepřová střívka na klobásy a jitrnice vám zaručí jedinečnou chuť. Příprava před plněním je velice jednoduchá. Střeva nejdříve opláchneme od soli ve studené vodě. Následně je vložíme do vlažné vody…
Nic nenahradí chuť vlastnoručně připravených domácích klobás a jitrnic. S vepřovými nasolenými střevy vám jistě bude chutnat. Jsou určena především na klobásy i jitrnice. Příprava před plněním je…