Nature line Nové koření mleté 150 g dóza
Nature lineNature line Nové koření mleté 150 g dóza (2)

Nature line Nové koření mleté 150 g dóza

Skladem > 20 ks
9. 9. u vás
Ihned k odběru na 3 prodejnách
89 Kč
79,46 Kč bez DPH
Férová cena
Našli jste někde lepší cenu?
Kontaktujte nás a cenu dorovnáme.
Kód produktu: 859235512219
Značka: Nature line

Nové koření, známé také jako „jamajský pepř“, kombinuje chuťové tóny pepře, skořice, muškátového oříšku a hřebíčku. V mleté podobě se ideálně hodí k dochucení masných výrobků, omáček i nakládané zeleniny. Je nedílnou součástí české kuchyně, zejména při přípravě zvěřiny, polévek či paštik.

🍴 Použití v kuchyni:

  • Řeznická výroba: sekaná, karbanátky, paštiky, huspenina, uzeniny
  • Teplá kuchyně: hovězí vývary, zvěřinové ragú, guláše, dušené maso
  • Omáčky: rajská, svíčková, cibulová, červená vína
  • Nakládání a zavařování: okurky, houby, červená řepa, zeleninové směsi
  • Sladká kuchyně: perníky, jablečný závin, kompoty a povidla

Koření je baleno v praktické plastové dóze se sítkem pro snadné dávkování. Mleté nové koření je velmi aromatické – doporučuje se používat střídmě.

Jakým způsobem nejlépe ochucovat?

No přece přírodním. NATURE LINE je originální řada koření pro profesionální použití. Pečlivě vybrané ingredience a poctivé zpracování zaručují perfektní výsledky Vaší práce. Věříme ve tradiční přístup k potravinářské výrobě a se stejnou zodpovědností přistupujeme i k výběru koření z celého světa.

Naši technologové při praktické výrobě sortiment testují a mohou se tak zaručit za jeho vynikající kvalitu. NATURE LINE je ideální volba pro to nejlepší přírodní ochucení potravinářských a masných výrobků.

Celý popis

Technické parametry

Hmotnost:
150 g
Barva:
hnědá
Dávkování [g/kg]:
Dle potřeby
Hrubost / Frakce:
mleté
Velikost balení:
malá dóza
Podle druhu:
nové koření
Druh masného výrobku:
klobásy ,salámy
Kuchyně a gastronomie:
polévky ,steaky a bifteky
Název masného výrobku:
čabajská klobása ,maďarská klobása ,pivní salám
Všechny parametry

Nutriční hodnoty na 100 g

Všechny parametry

Články