Aroma Lunchmeat je speciální ochucovací směs určená k vylepšení chuti masných výrobků. Obsahuje maltodextrin jako nosič a masové aroma, které dodává produktům intenzivní a lahodnou chuť. Vhodné pro…
Kvalita od českých výrobců To je originální řada koření, přísad a směsí CLASSIC LINE. Naši technologové se spojili, aby společně vyvinuli produkt nadstandardní tuzemské kvality. Vyzkoušejte ho i vy.…
Po nabobtnání a změkčení kůží pomocí Gelprofitu A se používá Gelprofit B jako kutrovací, emulgující a želírující přípravek na neutralizaci a stabilizaci kůžové emulze, za přídavku 200% ledu k váze…
Přípravek proti bělení fermentovaných a polosuchých salámů.
Přírodní přípravek pro kutrování sekaných a měkkých masných výrobků. Zvyšuje vaznost masa, snižuje ztráty tepelným opracováním aemulguje tuky. Hotový výrobek má pevnou konsistenci a udržuje obal v…
Práškový kutrovací přípravek od firmy Gewürzmüller se stabilizátorem barvy pro míchání měkkých a trvanlivých masných výrobků. Zvyšuje vaznost masa, stabilizuje barvu, snižuje ztráty při tepelném…
Přípravek ke stabilizaci a neutralizaci PH u vepřových kůží. Po nabobtnání a změkčení kůží pomocí Gelprofitu A se používá Gelprofit B jako kutrovací, emulgující a želírující přípravek na neutralizaci…
Přísadu proti srážení krve za pomalého přimíchávání přidávejte v poměru 1 kg přísady na 200 l krve.
Tekutý přípravek pro namáčení, nabobtnání a změkčení vepřových kůží při výrobě kůžové emulze za syrova české řady CLASSIC LINE. Kůžová emulze je vhodná jako funkční přísada a náhrada masa do všech…
Sušené mléko obohacené mléčnou bílkovinou, vhodné pro použití do všech měkkých masných výrobků.
Práškový přípravek START 2000 značky CLASSIC LINE pro urychlení zrání a vybarvování trvanlivých masných výrobků studenou cestou. Aplikuje se v průběhu míchání díla. dávkování : 10 - 12 g / kg díla…
Dextróza, známá také jako hroznový cukr, je jednoduchý cukr s přirozeně sladkou chutí, který se používá ke startovací kultuře při výrobě fermentovaných masných výrobků. Doporučené dávkování: 3-5 g na…
Sodná sůl kyseliny mléčné s jemnou chuti a neutrálním pH neutrální. Přípravek má antimikrobiální vlastnosti a používá se k prodloužení údržnosti masných výrobků typu Métský salám. Přidává se do díla…