Vláknina bramborová KF 500 je dietické vlákno, speciální produkt pro výrobu v potravinářském průmyslu. Tato rostlinná vláknina zajišťuje u výrobků vysokou vaznost vody až 1 : 10.
Nativní (přírodní) bramborový škrob bez E čísla. Jemný, bílý prášek, specifické, čisté vůně a chuti. Používá se do všech masných výrobků při kutrování pro zpevnění konzistence, zvýšení vaznosti vody…
Nativní (přírodní) bramborový škrob bez E čísla. Jemný, bílý prášek, specifické, čisté vůně a chuti. Používá se do všech masných výrobků při kutrování pro zpevnění konzistence, zvýšení vaznosti vody…
Potravinářská vepřová prášková želatina české řady CLASSIC LINE pro výrobu lahůdkářských výrobků a specialit. Příprava běžného aspiku: voda 8,2 kg + želatina 1kg, směs zahřát (max. do 70°C), po…
Plánujete rodinnou oslavu či jste dostali chuť na vaječnou tlačenku? Ať už potřebuje připravit ovocné želé, sladkokyselé aspiky, tradiční vaječnou tlačenku či jiné pochoutky, směs čiré želatiny vám…
Vaječná tlačenka je nejen tradičním velikonočním pokrmem, ale i oblíbenou pochoutkou. Recepty se kraj od kraje i domácnost od domácnosti sice liší, jedno však mají společné. K její přípravě budete…
Dostali jste od sousedky koš meruněk, ale koláčů jste již přejedení? Zkuste si z nich připravit výtečný džem. A pokud máte čas, můžete si pohrát s chutěmi. Jednodruhové džemy jsou klasikou, která…
Máte doma děti, kterým rádi dopřáváte domácí výrobky? Už jste jim zkusili dát zdravý bílý jogurt s domácím džemem? A co říkají na čerstvé koblihy? Nic z toho se neobejde bez ovocného džemu. Zapomeňte…
Potravinářská vepřová prášková želatina české řady CLASSIC LINE pro výrobu lahůdkářských výrobků a specialit.
Zbožňujete džemy ale chcete se vyhnout nadměrné konzumaci sacharózy? Nevěšte hlavu. Díky Želírfixu s ovocným cukrem, si můžete vyrobit domácí džemy za použití fruktózy, která Vám je osladí stejně…
Rosalin je čištěná a krystalizovaná dextróza, která zlepšuje řeznou pevnost a udržení barvy u syrových klobás. Používá se při výrobě fermentovaných masných výrobků. Kromě toho urychluje také proces…
Termofilní kultura STI - 12 (původní obchodní název STM-5, jedná se o totožnou kulturu)
Sýrařské kultury slouží k úpravě mikrobiálního života mléka a sýrů.
Sýrařské kultury slouží k úpravě mikrobiálního života mléka a sýrů.
Bezalergenní přísada na obarvení masných a šunkových výrobků. Přidává se přímo do masírky před koncem masírovacího programu a nechává se 5 až 10 minut zpracovat. Lze aplikovat též nátěrem na povrch…
Živočišnou bílkovinu lze použít do všech druhů masných výrobků pro zlepšení emulgace, zpevnění výrobku a zvýšení obsahu bílkovin v produktu.
intenzivní sladidlo s 450násobnou sladivostí ve srovnání se sacharózou. Je ideální pro slazení potravin a nápojů s nízkým obsahem kalorií.
Acesulfam-K, známý také jako acesulfamát draselný, je syntetické sladidlo, které se používá jako náhrada cukru. Je to bílý krystalický prášek s vysokou sladkostí, asi 200krát sladší než sacharóza…