Vhodné pro tuky,oleje, ovoce, zeleninu, med, marmelády, jogurty, houby, maso a masné výrobky. Barva: červená Označení: R47 - použití pro pasteraci do 100°C po dobu 1 hodiny. RTS - vrchní okraj víčka…
Použití pro sterilizaci do 125°C po dobu 1 hodiny (rozdíl mezi vnitřním a vnějším tlakem menší než 0,7 bar).
Zavařování je oblíbenou i nutnou činností, jak zpracovat vaši úrodu ze zahrádky nebo ovoce a zeleninu od farmářů a místních pěstitelů. A protože jsou sklenice zavařovány při teplotě až 100 °C,…
Tento univerzální šroubovací otvírák na víčka je vychytávka, která vám pomůže s jedním z nejnáročnějších úkolů v kuchyni – otevíráním sklenic.
Díky zavírači plechovek si můžete připravit maso ve vlastní šťávě na horší časy. Mnozí si vzpomenou na klasické masovky, které byly plné kvalitního domácího masa a sosu. Ocení jej nejen ti, kteří se…
Aby vám šlo želírování skutečně od ruky, máme pro vás skvělý JamFix 1:1. Výborný je především pro kyselé ovoce. A protože ve složení najdete pouze cukr, pektiny a kyselinu citrónovou, perfektně se…
Víte, co vznikne, když smícháte čerstvě natrhané jahody s želírovacím cukrem a přidáte trochu kyseliny citrónové? Poctivý domácí džem s dokonale vyváženou chutí. Kyselina citronová je totiž to pravé,…
Při pohledu na koše sklizeného ovoce si říkáte, že se letošní úrodě dařilo? Jahody, meruňky, hrušky, švestky - ať už máte jakékoli ovoce, nezapomeňte si z něj připravit i pár skleniček chutného…
Patříte k milovníkům palačinek či lahodného perníku? V tom případě by ve vaší spíži neměly chybět skleničky s ovocnými džemy. A protože není nic lepšího, než vlastnoručně připravený džem, máme pro…
Víte, jaký je jeden z nejoblíbenějších druhů ovoce? Tipovali jste jahody? Správně! Jahody milují děti i dospělí. Nejlepší jsou samozřejmě čerstvé. Pokud však dojdou, neexistuje lepší džem, než právě…
Dáváte při slazení přednost třtinovému cukru? Už jste jej někdy využili i při zavařování? Třtinový želírovací cukr 4:1 se hodí pro výrobu džemů i marmelád z hodně sladkého ovoce. Žádný další cukr…
Je vaše spíž po zimě jako vymetená a vy už se těšíte, jak se vrhnete na vyrábění těch nejvybranějších džemů a marmelád klasických i neobvyklých chutí a kombinací? Aby měly vaše domácí džemy a…
Věděli jste, že džem můžete připravit i v domácí pekárně? Pokud máte rádi nové věci a rádi zkoušíte nové receptury, zkuste vytvořit džemy netradičních chutí. Chcete mixovat jablka se skořicí či…
Domácí zavařování je v kurzu. Proto neváhejte a připravte si sladký džem, kterému vaše chuťové pohárky neodolají. Pokud sáhnete po želírovacím ovocném cukru od Labety, odpadnou vám starosti s tím, co…
Žádná letní grilovačka se nemůže obejít bez nakládané zeleniny. Ať už sázíte na klasické okurky, cibulky či mladou kukuřici, alfou a omegou úspěchu je vždy správně připravený nálev, který dodává…
Milujete vůni čerstvě sklízeného ovoce, kterému nikdy neodoláte a každý druhý kousek skončí ve vaší puse? Pokud však nezvládnete celou sklizeň spořádat během sbírání, připravte si ze sladkých plodů…
Kompoty u vás nefrčí, ale po dobrých marmeládách a džemech se vždy slehne zem? Aby byly ještě lepší, máme pro vás skvělý JamFix 3:1, který si hravě poradí s každým sladším ovocem a vykouzlí z něj…