Termos celonerez 20 l
Nepostradatelné vybavení pro každou stravovací společnost a mnoho kuchyní, zejména v jídelnách, školkách a školách. Umožňuje efektivní uchovávání tepla a přepravu velkého množství potravin a nápojů.
Pokud převážíte jídlo do práce nebo z práce, berete si ho s sebou na cesty nebo potřebujete převézt pokrmy ze závodního stravování, jídelen k vašim blízkým, tento nerezový čtyřpatrový jídlonosič bude…
Ohřívač mléka HM 505 od holandského výrobce BRAVILOR BONAMAT.
Prostor mezi stěnami je vyplněn speciálním izolačním materiálem, který udržuje horko i chlad po dobu 6 - 8 hodin.
Prostor mezi stěnami je vyplněn speciálním izolačním materiálem, který udržuje horko i chlad po dobu 6–8 hodin Dvojstěnná poklice s těsněním a 6 uzavíracími sponami Mosazný kohoutek s výlevkou ve…
Profesionální termoport s horním plněním určený k bezpečné přepravě potravin při kontrolované teplotě. Robustní a hygienické řešení pro catering, vývařovny, školní jídelny, nemocnice i gastronomické…
Izotermický přepravní box s horním plněním určený pro uchovávání a transport potravin při kontrolované teplotě. Vhodný pro gastroprovozy, cateringové služby, vývařovny, jídelny a další profesionální…
Výklopné rameno P je robustní a vysoce flexibilní mechanizmus navržený pro zajištění efektivní manipulace v průmyslových systémech. Tento systém je ideální pro zvedání, otáčení nebo přemisťování…
Nosič talířů Blanco Portable 20 je praktické a efektivní řešení pro profesionální gastronomii, které usnadňuje manipulaci a přenos připravených pokrmů. Tento stojan je navržen pro bezpečné uložení až…
Profesionální banketový vozík GN 2/1 je navržen pro udržování pokrmů ve správné teplotě a vlhkosti během přepravy, výdeje nebo servisu. Je ideální pro hotelové bankety, cateringové služby, nemocnice,…
Banketové vozíky MODULINE s jednoduchými, nebo dvojitými dveřmi a provozní teplotou 0 až +10°C (modely HCT) -18°C / +5°C (modely HFT) pro bezpečné chlazení a udržování Vaší zásoby, nebo jídelní…