
Damašková ocel je jedničkou v použití při výrobě kvalitních nožů. Vzniká z 2 ocelí různého složení, které jsou zahříváním spojeny v jeden celek tak, že vznikne jedinečná struktura čepele s…
Damašková ocel je jedničkou v použití při výrobě kvalitních nožů. Vzniká z 2 ocelí různého složení, které jsou zahříváním spojeny v jeden celek tak, že vznikne jedinečná struktura čepele s…
Damašková ocel je jedničkou v použití při výrobě kvalitních nožů. Vzniká z 2 ocelí různého složení, které jsou zahříváním spojeny v jeden celek tak, že vznikne jedinečná struktura čepele s…
Damašková ocel je jedničkou v použití při výrobě kvalitních nožů. Vzniká z 2 ocelí různého složení, které jsou zahříváním spojeny v jeden celek tak, že vznikne jedinečná struktura čepele s…
Santoku Yaxell Ran 165 mm je špičkový univerzální japonský nůž navržený pro rychlé, přesné a komfortní krájení všech běžných surovin – zeleniny, masa, ryb i bylinek. Díky typickému širokému tvaru…
RAN filetovací nůž je schopen vytvořit jídlu delikátní vzhled tím, že dokáže krájet mimořádně tenké plátky.
RAN Santoku nůž je určen nejen pro milovníky asijské kuchyně.
RAN kuchařský nůž je určen pro krájení na plátky, kostky a sekání ovoce, zeleniny a veškerých dalších potravin.
RAN PLUS Kiritsuke nůž s dlouhou čepelí a ostrou špičkou, stejně dobře slouží při přípravě zeleniny, tak při krájení plátků masa a ryb.
RAN PLUS je ochranná známka společnosti Yaxell Corporation a v japonštině toto slovo znamená “excelentní”.
RAN PLUS XL dranžírovací neboli kuchařský nůž je určen na zpracování větších kusů surovin v rámci Mise-en-place.
YAXELL RAN PLUS nůž čínského šéfkuchaře je vhodný pro krájení větších kusů potravin na velmi tenké plátky a nudličky.
Kuchařský nůž SUPER GOU Nakiri je primárně určený pro krájení ovoce a zeleniny. S Nakiri nožem velmi snadno docílíte velmi přesné tvary ať již potřebujete krájet na malé či velké kostky nebo naopak…
GOU je ochranná známka společnosti Yaxell Corporation a v japonštině toto slovo znamená “skvostný”.
SUPER GOU 161 KONATA nůž s extra širokou čepelí, která umožňuje snadné nabírání nakrájených potravin. Univerzální nůž určený pro krájení většího masa bez kostí a velké zeleniny.