Tre Spade Sušička ATACAMA CUBE
Doprava zdarma
Sleva
-5%
Tre SpadeTre Spade Sušička ATACAMA CUBE (2)Tre Spade Sušička ATACAMA CUBE (3)Tre Spade Sušička ATACAMA CUBE (4)Tre Spade Sušička ATACAMA CUBE (5)Tre Spade Sušička ATACAMA CUBE (6)
+5

Tre Spade Sušička ATACAMA CUBE

Skladem > 10 ks
9. 9. u vás
Ihned k odběru na 3 prodejnách
Sleva
-5%  3 503 Kč
3 328 Kč
2 750 Kč bez DPH
Kód produktu: 7210101
Značka: Tre Spade

Je tu dokonalé řešení na domácí výrobu jerky. V kompaktní sušičce Atacama Cube z odolného materiálu lze sušit nejen maso, ale i ovoce, zeleninu, houby, bylinky a řadu dalších surovin.

Snadno přenosná sušička s ručním ovládáním termostatu je ideální pro domácí použití. Konstrukčně Atacama zaujme odolným kompaktním rámem a pěkným designem, který snadno zapadne do jakékoliv kuchyně a nebude působit rušivým dojmem.

Díky systému horizontálního proudění vzduchu a přesné regulaci si můžete v pohodlí domova vyrábět zdravé a trvanlivé potraviny podle vlastní chuti.

Součástí balení je návod v češtině a tištěná příručka, která vás provede sušením různých surovin. 

  • Šest sušicích táců z potravinářského ABS materiálu
  • Protiskluzové a antivibrační gumové nožičky
  • Bezpečnostní vypínač pro úsporu energie
  • Ruční ovládání termostatem
  • Originální technologie „Wide Flow“ od TRE SPADE pro rovnoměrné sušení na každém povrchu tácu

 

Sušení různých druhů pokrmů

Pokrm

Příprava

Teplota (°C) 

Čas (h) 

Meruňky

Rozpůlit

60

48 - 60

Ananas

Plátky 6-7 mm

50

24 - 30

Bylinky

Odstranit stonky

40

3 - 24

Chřest

Celé kusy nebo rozkrojené

50

24

Banány

Celé kusy nebo plátky 5-6 mm

55

24 - 30

Třešně

Rozpůlit

55

30

Houby

Plátky 5-6 mm

50

12 - 18

Tykve

Plátky 5-6 mm nebo kostky

40-50

18 - 24

Cuketa

Plátky 5-6 mm nebo kostky

50

12

Špenát

Celé listy

42

12 - 16

Fíky

Rozpůlit

50 – 60

40 - 60

Jahody

Plátky 4-6 mm

50

18

Kaki (tomel)

Plátky 5-6 mm

50

18 - 24

Kiwi

Plátky 4-5 mm

50

18 - 24

Mléko

Nalijeme na 3 mm nepřilnavý pečicí papír

68

48

Mandarinky

Plátky 5-6 mm

68

18 - 24

Sněhové pusinky

Průměr 3-4 cm v zaobleném tvaru

68

4 - 5

Cibule

Plátky 2-3 mm

60

12

Pomeranče

Plátky 5-6 mm

68

18 - 24

Těstoviny

Srolujeme do tvaru

30

16

Broskve

Plátky 5-6 mm nebo čtvrtky

60

24

Petržel

Odstranit stonky

42

12

Chilli papričky

Rozpůlit

68

18

Hrušky

Plátky 5-6 mm

50

18

Ryby

Filety

68

14 - 18

Papriky

Odstraníme semínka, nakrájíme na proužky

50-60

12 - 18

Jablka

Plátky 5-6 mm

50

18

Brambory

Plátky 3-4 mm nebo kostky

68

12

Švestky

V celku nebo rozpůlit

60

30 - 60

Hrozny

V celku nebo rozpůlit

50

36 - 48

Šafrán

Pouze pestíky

42

2 - 5

Rajčata

Nakrájíme na půlky nebo čtvrtiny

60

30

Bílé maso

Plátky 1-2 mm

68

14

Červené maso

Plátky 5 mm

68

14

Jogurt

Nalijeme na 3mm nepřilnavý pečicí papír

68

12

 

Výhody sušení

Přirozenost

Proces sušení zachovává přirozenou chuť a nutriční hodnotu potravin. Nepoužívají se při něm totiž žádné umělé procesy, které by narušovaly jejich integritu.

Jednoduchost a kreativita

Sušení je jednoduché, intuitivní a dostupné pro každého. Nevyžaduje žádné speciální školení nebo dovednosti. Díky tomu můžete s minimální námahou úspěšně experimentovat s různými surovinami a chutěmi u sebe v kuchyni.

Udržitelnost

Díky sušení můžete snadno uchovávat své oblíbené potraviny po celý rok, čímž také účinně přispějete ke snižování plýtvání.

Úspornost

S domácí sušičkou ušetříte. Sušení je totiž jednorázový proces, který nevyžaduje velkou energetickou investici. Vyrobené potraviny navíc lze uchovávat v obalech, které se dají otevírat a znovu zavírat aniž by se obsah kazil.

  • TIP: jerky z hovězího masa nakrájené na 3-5 mm plátky sušte 20 hodin na 40 stupňů
Celý popis

Technické parametry

Šířka:
270 mm
Hloubka:
260 mm
Výška:
350 mm
Hmotnost:
4 kg
Příkon:
0.5 kW
Všechny parametry

Související produkty

Podobné produkty

Sleva
-5%
HENDI Sušička na potraviny Profi Line 10 pater
Sleva
-5%  7 985 Kč
7 586 Kč
6 270 Kč bez DPH
Skladem 1 ks
GRAEF Sušička potravin DA506 6 pater
4 238 Kč
3 503 Kč bez DPH
Skladem 2 ks

Články