Konvektomat Rational iCombi Pro 10-1/1 E Kdo chce stanovit nové standardy, musí přemýšlet jinak. Pečení, restování, grilování, vaření v páře, fritování, pošírování. Vše jde přece ještě…
Dvoukomorový vakuový balicí stroj POLAR 2-75 vysoké kvality postavený výhradně z kvalitních značkových komponentů. Standardní vybavení: robustní celonerezové provedení s rovnou pracovní deskou víko…
Dvoukomorový vakuový balicí stroj POLAR 2-75 vysoké kvality postavený výhradně z kvalitních značkových komponentů. Standardní vybavení: robustní celonerezové provedení s rovnou pracovní deskou víko…
Profesionální nářezový stroj Graef CERA3 v hliníkovém provedení se speciálním keramickým nepřilnavým povrchem CERA3 (kompletní opláštění včetně vozíku a nože). Povrch CERA3 je extrémně odolný proti…
Míchací zařízení FM 150-1 je navrženo především pro použití při výrobě lahůdek a je vhodné pro míchání všech druhů potravin, jako jsou saláty, maso, ryby, drůbež a Convenience food. Tyto stroje jsou…
Elektrický kotel BASTRA 2000 plus 200 l • přímý elektrický ohřev • konstrukce výhradně z nerezové oceli • vnější plochy z kartáčované nerezové oceli 1.4301 • vana z vysoce kvalitní legované oceli…
Průchozí pec na pizzu TL-V80 TOUCH je profesionální zařízení určené pro rychlé a efektivní pečení nejen pizzy. Je to typ používaný v komerčních provozech, restauracích a pizzeriích.
Profesionální plně automatické nářezové stroje GRAEF, řady VA 802 v hliníkovém provedení se speciálním keramickým nepřilnavým povrchem CERA3 (kompletní opláštění těla stroje včetně vozíku, nože a…
Odblaňovačka MAJA Easy je nejmenší kompaktní odblaňovačka navržená pro malé provozy, živnostníky, kuchyně a supermarkety pro zvýšení hodnoty kvalitních mas. Ideální pracovní ergonomie stroje umožňuje…
Vakuové masírovací a míchací zařízení VM 60 je navrženo pro použití ve výrobě potravin a to zejména v oblasti zpracování všech druhů masa, včetně drůbeže a ryb. Jsou vhodné pro míchání, masírování,…
Výrobník ledu NTF SPLIT je navržen pro produkci šupinového ledu všude tam, kde je požadována vysoká účinnost chlazení. Ploché ledové šupiny tloušťky 1,5 až 3 mm jsou podchlazené na teplotu -5 až -10…
Chladící agregát pro tumbler Garos úsporné díky chladivu R410A bohatá nabídka volitelného příslušenství výkon čerpadla (3 bar) 0,9 - 6 l/hod nádrž na vodu a čerpadlo z nerez oceli stálé teploty vody…
Sekačka kotlet IC 700/24 S je zkonstruována pro průmyslové využití při sekání a řezání masa s kostí a bez kosti. Dokáže perfektně sekat a optimálně porcovat čerstvé, chlazené nebo mražené maso až do…
Dvoukomorový vakuový balicí stroj POLAR 2-75 vysoké kvality postavený výhradně z kvalitních značkových komponentů. Standardní vybavení: robustní celonerezové provedení s rovnou pracovní deskou víko…
Dvoukomorový vakuový balicí stroj POLAR 2-75 vysoké kvality postavený výhradně z kvalitních značkových komponentů. Standardní vybavení: robustní celonerezové provedení s rovnou pracovní deskou víko…
Automatický výrobník ledu SM s vestavěným chladícím agregátem je navržen pro produkci šupinového ledu všude tam, kde je požadována vysoká účinnost chlazení. Ploché ledové šupiny tloušťky 1,5 až 3 mm…
Elektrický kotel BASTRA 2000 plus 300 l • přímý elektrický ohřev • konstrukce výhradně z nerezové oceli • vnější plochy z kartáčované nerezové oceli 1.4301 • vana z vysoce kvalitní legované oceli…
Multifunkční šokové zchlazovače / zmrazovače MODI UP (-40°C / +10°C) Multifunkční šokové zchlazovače a zmrazovače MODI jsou určeny pro rychlé, šetrné automatické, nebo manuální zchlazení a zmrazení.…
Mrazírenská varianta boxu provozuschopného bez montáže v automatickém bezobslužném provozu. Vhodný pro rychlou realizaci bez zdlouhavého stavebního řízení. Skládá se z pozinkovaných sendvičových…
Automatický výrobník ledu SM s vestavěným chladícím agregátem je navržen pro produkci šupinového ledu všude tam, kde je požadována vysoká účinnost chlazení. Ploché ledové šupiny tloušťky 1,5 až 3 mm…
Šokový zchlazovač MODI UP W20PU GN2/1 (10x GN2/1-EN) Multifunkční šokové zchlazovače/zmrazovače MODI ACTIVE jsou určeny pro rychlé, nebo šetrné automatické, nebo manuální zchlazení, zmrazení,…
Kdo chce stanovit nové standardy, musí přemýšlet jinak. Pečení, restování, grilování, vaření v páře, fritování, pošírování. Vše jde přece ještě inteligentněji, jednodušeji, efektivněji. To je důvod,…
ndukční keramická varná deska, (obdelníková varná deska pracující přes dvě zóny) tloušťka 6 mm (snadná každodenní údržba bez použití abrasivních prostředků). Maximální úspora energie, vytápění…