Láká vás grilování a hledáte zařízení, které by bylo rychle po ruce, dalo se snadno přenášet a s nímž by se jednoduše pracovalo? Tohle všechno splňuje profi elektrický kontaktní gril. Využijete ho venku na terase, na zahradě, doma v kuchyni a své místo si najde i v profesionálních provozech. Je kompaktní a snadno se skladuje.
Kontaktní gril se skládá ze dvou desek, které se zahřejí a rovnoměrně propečou maso, zeleninu, panini nebo třeba tortilly. Ocení ho profesionálové i ti, kteří bojují s nedostatkem prostoru a preferují rychlou přípravu jídla.
Gril zbytečně nepřeplňujte, ať se všechno jídlo dostatečně a rovnoměrně propeče. Nezapomeňte gril na závěr vyčistit. Jakmile deska vychladne, setřete mastnotu papírovou utěrkou. Zaschlé kousky z mřížky nebo desky odstraňte kartáčem nebo houbičkou na nádobí. Vyhněte se čištění pomocí drátěnky, která by povrch mohla poškrábat.