Po nabobtnání a změkčení kůží pomocí Gelprofitu A se používá Gelprofit B jako kutrovací, emulgující a želírující přípravek na neutralizaci a stabilizaci kůžové emulze, za přídavku 200% ledu k váze…
Přípravek proti bělení fermentovaných a polosuchých salámů.
Přírodní přípravek pro kutrování sekaných a měkkých masných výrobků. Zvyšuje vaznost masa, snižuje ztráty tepelným opracováním aemulguje tuky. Hotový výrobek má pevnou konsistenci a udržuje obal v…
Přísadu proti srážení krve za pomalého přimíchávání přidávejte v poměru 1 kg přísady na 200 l krve.
Tekutý přípravek pro namáčení, nabobtnání a změkčení vepřových kůží při výrobě kůžové emulze za syrova české řady CLASSIC LINE. Kůžová emulze je vhodná jako funkční přísada a náhrada masa do všech…
Sušená syrovátka sladká. Má vysokou schopnost vázat vodu a emulgovat tuky.
Sušená syrovátka sladká. Má vysokou schopnost vázat vodu a emulgovat tuky.
Práškový přípravek START 2000 značky CLASSIC LINE pro urychlení zrání a vybarvování trvanlivých masných výrobků studenou cestou. Aplikuje se v průběhu míchání díla. dávkování : 10 - 12 g / kg díla…
Bakteriostatický přípravek české řady CLASSIC LINE k prodloužení trvanlivosti masných výrobků, polotovarů, rybích produktů a salátů. Mikrobiologická ochrana zabraňuje vzniku plísní a kvašení výrobku.…
Kyselina mléčná vyrobená fermentací cukru. Používá se zředěná. Ředí se do potřebného množství vody, za stálého míchání přilévá stanovené množství kyseliny. Vhodné do výrobků Métský salám. dávkování :…
Přípravek pro zlepšení vybarvení masných výrobků a k prodloužení údržnosti aspiku a láku. Produkt od firmy Gewürzmüller lze použít do všech masných a lahůdkářských výrobků k prodloužení údržnosti.…
Sodná sůl kyseliny mléčné s jemnou chuti a neutrálním pH neutrální. Přípravek má antimikrobiální vlastnosti a používá se k prodloužení údržnosti masných výrobků typu Métský salám. Přidává se do díla…
Přípravek slouží k nakládání sledů nebo matesů.
Práškový přípravek pro 30 až 50% nástřiku uzených mas s vysokou výtěžností a perfektní barvou hotového výrobku. Z hotového výrobku na řezu nevytéká šťáva. Hodí se k více jehlovému nástřiku a…








