Výprodej
Tipy na dárky
Vostrá kampaň
Střeva, obaly, koření a uzení
Sůl, koření, marinády a ochucovadla
Technologické přísady a přípravky
Knihy pro řezníky, udiče a masotariány
Štěpky, piliny, brikety a uhlí
Obaly a obalový materiál
Umělá a kolagenní střeva
Vakuovací sáčky
Jednorázové nádobí
Provázky, motouzy a špejle
Přírodní střeva
Zrací sáčky
Zavařovací sklenice, víčka a plechovky
Pomůcky a vybavení
Nože, strouhání, sekání a řezání
Řeznické vály, prkénka a špalky
Příprava, kuchyňské pomůcky
Vaření, pečení a uzení
Gastronádoby, plechy a rošty
Servírování a stolování
Bufet, raut a jídelna
Vybavení baru, pultu, zápultí a prodejny
Uchování a transport
Domácí výroba
Jateční pomůcky
Měřicí zařízení a HACCP
Stroje a technologie
Mycí technika a chemie
Gastro myčky
Profesionální čisticí prostředky
Filtrace, úprava a změkčovače vody
Sanitační pomůcky Vikan
Zásobníky a dávkovače
Papírové ubrousky, utěrky, ručníky a toaletní papír
Mýdla, krémy a dezinfekce na ruce
Vysoušeče rukou
Koše na odpadky a konfiskát
Utěrky, hadry a houbičky
Dřezy, umyvadla a výlevky
Baterie, sprchy a ramena
Bubny, hadice a průtoková technika
Hygienické smyčky, myčky obuvi a zástěr
Leštičky, sterilizátory a lapače hmyzu
Vůně a sítka do pisoáru
Obuv a oděvy
Nerezový program
Náhradní díly
Již od samotných počátků firmy pořádáme pro naše zákazníky z řeznického a uzenářského oboru odborné semináře.
Tyto semináře se týkají aktuálních témat v masné výrobě a gastronomii, nebo školení na moderních konvektomatech RATIONAL
Semináře pořádáme v Praze Hrdlořezích, v moderních prostorách našeho Meat-Labu.
Všechny naše semináře jsou zdarma.
Trvá dva dny (vždy pátek a sobota). Jedná se o celodenní program, jenž je po oba dva dny stejný. Součástí programu je také praktická výroba masných produktů, práce
s konvektomatem a dalšími stroji. V případě Vašeho zájmu Vás obchodníci s technologií seznámí podrobně, případně dohodnou zkoušky ve Vašem provozu. Po celou dobu návštěvy prostor naší firmy se o Vás bude starat náš milý a ochotný personál.
RATIONAL ACADEMY se koná 4x ročně. Určena je pro ty z vás, kteří již konvektomat RATIONAL vlastní a chtějí zefektivnit svoji práci. Jedná se o školu vaření s konvektomatem, kde se snažíme zdokonalit schopnosti našich obchodních partnerů tím, že jim ukážeme maximální využití stroje iCombi Pro a iVario Pro. Používat přístroj Vás naučí naši kuchaři/technologové.
Vařit budete v naší předváděcí kuchyni v Průmyslové ulici, v Praze. Vyzkoušíte
si simulovaný provoz hotelových zařízení, získáte zkušenosti a naučíte se využívat všechny pokročilé funkce. Protože se Vám chceme plně věnovat, počet míst
na akademii je omezen. Celé vaření trvá 4-5 hodin. Po absolvování naší akademie obdržíte CERTIFIKÁT a malý DÁREK.
Myslíme na naše partnery a prodejce z gastronomické sféry. S uvedením nového katalogu pořádáme na naší pobočce v Průmyslové ulici předvádění novinek v sortimentu gastronomických zařízení. Uvidíte nejnovější technologie a gastronomické příslušenství pro tepelné zpracování či přípravu v praxi. Celý seminář je spojený s vařením. Připravené pokrmy samozřejmě také ochutnáte.