Nože určené pro porcování masa a odřezávání šlach i tučných částí. Jateční nůž na drůbež GIESSER z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici…
Kvalitní nože s ostrým hrotem pro snadné stahování kůže z jatečních zvířat nebo ryb. Speciální výbrus proti přilnavosti. Nůž značky GIESSER z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená…
Nože určené na porcování masa hovězího, vepřového a dalších druhů mas. Porcovací nůž GIESSER z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici…
Nože určené na porcování masa hovězího, vepřového a dalších druhů mas. Porcovací nůž GIESSER z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici…
Kvalitní nože s ostrým hrotem pro snadné stahování kůže z jatečních zvířat nebo ryb. Stahovací nůž GIESSER s plastovou bezpečnostní rukojetí pro bezpečnější vedení řezu. GIESSER je světový lídr ve…
Kvalitní menší šikovný nůž na porcování a jemné vykosťování drůbeže. Jateční nůž na drůbež GIESSER z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici…
Čepel z chrom-molybdenové oceli Tvrdost 56 – 57 HCR Ergonomická rukojeť Nože jsou vhodné do myčky nádobí. Pro zachování optimálních vlastností však doporučujeme ruční čištění. GIESSER je světový…
Řeznický špalkový nůž s červenou umělohmotnou rukojetí pro profesionální použití. GIESSER je světový lídr ve výrobě nožů a příslušenství pro potravinářský průmysl a gastronomii. Produkty německé…