Kvalitní nože s ostrým hrotem pro snadné stahování kůže z jatečních zvířat nebo ryb. Stahovací nůž GIESSER z kvalitní chrom-molybdenové oceli slouží ke snadnému a bezpečnému stahování kůže. Vakuově…
Nástroje vhodné pro krájení masa, ryb, ale i zeleniny nebo pečiva. Řeznický nůž GIESSER s čepelí z chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella. Kvalitní zaleštění…
Nože určené na porcování masa hovězího, vepřového a dalších druhů mas. Krající nůž GIESSER z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená a ručně broušená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na…
Jateční nůž z řady PROFI LINE s čepelí z nerezové oceli. Nástroj je navržený a testovaný pro profesionální použití v potravinářském průmyslu, uplatní se ale i v domácnosti. Nůž naplňuje přísné…
Řeznický špalkový nůž s červenou umělohmotnou rukojetí pro profesionální použití. GIESSER je světový lídr ve výrobě nožů a příslušenství pro potravinářský průmysl a gastronomii. Produkty německé…
Čepel z chrom-molybdenové oceli Tvrdost 56 – 57 HCR Ergonomická rukojeť Nože jsou vhodné do myčky nádobí. Pro zachování optimálních vlastností však doporučujeme ruční čištění. GIESSER je světový…