Řeznické sekery

Řeznická sekera je nedílnou součástí každého profesionálního gastroprovozu, kde se zpracovává maso. Své místo si ale najde i v domácím prostředí, a to konkrétně na zabijačkách. Jedná se o praktický nástroj, který má několik výhod. 

  • Snadné rozsekávání a porcování: Řeznickou sekerou rozetnete větší kusy masa na menší s minimální námahou. Táhlým pohybem pak maso dále naporcujete.
  • Univerzálnost: Přestože je řeznická sekera primárně určena ke zpracování masa, dobře poslouží i při úpravě jiných potravin.
  • Síla a ergonomie: Perfektně navržená rukojeť vám padne do ruky jako ulitá, umožňuje pevné a zároveň bezpečné uchopení, což je důležité pro precizní a kontrolovaný řez. Váha sekery vám pomůže při roztínání těch nejtvrdších částí.
  • Dlouhá životnost: Řeznické sekery se vyrábějí z nejkvalitnějších materiálů a mají dlouhou životnost Dřevěné topůrko neklouže v ruce a nerezové ostří rozetne i sebetvrdší kus.

Hledáte další praktické pomůcky na krájení nebo sekání? Podívejte se na nabídku nožů, prkének a pracovních desek, kráječů a děliček.

Zjistit stav objednávky